Erhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resimlerden incelediğim kadarıyla çok temiz işçilik harcanmış. İnsanın program indimesi sitesi kurası geliyor

Eline sağlık.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

mutluolmakicin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık
Teşekkür ederim.

Medyaca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elinze sağlık gerçekten çok güzel bir iş çıkarmışsınz ön satış için gerekli bilgileri pm olarak alabilirmiyim...
Teşekkür ederim, dönüş yapılmıştır.

brown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancı dil desteği olacak mı ? Download sitem ingilizce, teşekkürler.
Temayı ingilizceye kendi imkanlarınızla çevirmeniz gerekiyor. Text olan tüm alanları text olarak html/css döktük.. imaj üzerinde text barındırmadığı için dil çevirisini panel üzerinden yapabilirsiniz.

Truthful adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık güzel arayüz olmuş. Kodlamasınında öyle olacağından eminim Agoge'nin çalışmalarını iyi bilirim

Naçizane bir tavsiyem olacak. Benim temalarımda aldığım talepler doğrultusunda şunu söylemek isterim. Function dosyası şifreli olacağı için satışa başlamadan önce function eklemek isteyenler için bir ek dosya oluşturmanız iyi olacaktır.

Hayırlı satışlar.
Güzel yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim, ben temaya herhangi birisinin fonksiyon olarak müdahale etmesine gerek duymayacağını düşünüyorum. Temayı haldur huldur onlarca kişiye satma gibi bir planımda yok, çok sınırlı sayıda satışını yapacağım ve alan kişilerin compact olarak kullanmasını istiyorum. Önceliğim temanın satışı değil, temayı alanların tema çizgisini bozmadan aynı kalitede sitelerini yayında tutması, bir aşama kaydetmesi, bunları sonucunda da wploji markasını bir yere getirebilmektir. Ek bir fonksiyon dosyası oluşturursak, önüne gelen temaya ek şeyler yapacak ve tahmin edebileceğiniz gibi temanın orası burası ayrı oynayacaktır ben temayı satarım ne yaparlarsa yapsınlar düşüncesinde değilim açıkcası söylediğim gibi.. teşekkürler..

FotoBilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atladıysam kusura bakmayın, okudum ancak,

indirilecek programlar bizim tarafımızdan tek tek elle mi girliyor. Bu konuda bilgi verebilir misiniz bana, teşekkürler.
Biz sadece tema satıyoruz, içerikler size aittir.