YAPTIĞIMIZ WORDPRESS TEMA ÇEŞİTLERİ

REFERANSLAR İÇİN RESME TIKLAYIN;

Ne Dediler?

kardelenkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beauwp çok amaçlı temasını satın almıştım sabır taşı mübarek o kadar soruma usanmadan cevap vermişti

sayesinde müşteri portföyüme sağlam bir firma kazandırdım

hayırlı işler hocam
Stone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler Tayfun,

Kendisiyle fazlasıyla ticaretimiz olmuştur.

Kolay gelsin.
TurkeliAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığımız işleri eksiksiz ve zamanında teslim eden, on numara ticaret ahlakına sahip bir insandır. Güvenle iş verebilirsiniz.
likable06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun Bey işinin ehli ve ilgili bir arkadaşımız. İş tesliminden sonra pek çok kere rahatsız ettim ve kırmadı cevapladı sorularımı. Hayırlı uğurlu olsun blogger temalarını da bekliyoruz
Buraklar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema işi yaptırıldı. işinin ehli birisidir.
Agent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun bey ile bundan yaklaşık 2 3 ay kadar önce popülaritesi yüksek bir sitemin wordpress tema değişikliği için görüştüm. Kendisinin daha önceki referanslarınıda bildiğimden ilk aklıma gelen kişi kendisi oldu zaten. Detaylı olarak tüm isteklerimi liste halinde ilettim kendisine. Tema yapımına başladıktan max. 1 hafta içinde demo olarak temayı inceleme fırsatım oldu. Gerekli ve istediğim tüm değişiklikleri sabırla ve titizlikle yaptı son olarak siteye kurup aktif etti temayı. Son derece memnunum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Gönül rahatlığıyla Tayfun beye Wordpress tema konusunda güvenebilir ve iş verebilirsiniz.
EforHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referanslara baktigimda anlasilan su ki gercekten bilgili ve kaliteli isler cikartiyorsunuz. Size tema yaptiranlarda da ayni düsüncede tebrikler .. Hayirli satislar dilerim insallah bir projem var sizinler calisma firsatim olur..
osman2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress Tema işi yaptırılmıştır. Çok iyi ve dürüst bir insandır. Hayırlı işler dilerim.
Nove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet tema yaptırıldı, sıkılmadan ilgili bir şekilde alakadar oldu
Kaygusuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun teması yaptırmıştım, aylar sonra bile destek veren biridir. Sonrasında ticaretimiz ilerledi ve karşılıklı bir çok iş yapıyoruz. Güvenilir ve başarılı işler yapan birisidir. Öneriyorum
mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kişiye iş verilmiş ön ödemesi yapılmıştır.
SiyazMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa zamanında hem tema yaptırdık hem de temalarından satın aldık gayet memnunuz desteği hala devam ediyor.. Hayırlı satışlar dilerim.
GFCr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlarla sürekli çalışırım, mükemmel iş çıkarırlar, sitelerinde bahsettikleri gibi hakkaten dünya kalitesi..
mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa PSD Çizdirildi + CSS 'e Döktürüldü Gayet başarılı üst üste ricalarda bulunmama rağmen onlarıda yaptı anlayıştı önerilecek bir kişi.
vlad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alınan işi zamanında teslim edip, satış sonrasındada destek vermekten çekinmemiştir.

Teşekkürler
makaleyazari55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun bey işine hakim bir arkadaşımız.Güvenle ticaret yapabilirsiniz
SafakCanHINISLI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun beyle mayıs ayı içinde r10 aracılığıyla tanıştık. İlkeli ve dürüst kişiliğiyle ön planda olan bir webmaster. En önemlisi o kadarını da yapamaz denilen her şeyi kolaylıkla yapması, çünkü yazılımcı tarafı çok üstün. Bizden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı iş bir süre gecikti ama Tayfun bey insiyatif kullanıp işe öyle bir asıldı ki kısa zaman da bitirme aşamasına geldi. İnşallah yarın teslim edecek. Kısaca parayı alayım, yan gelip yatayım tarzında olmayan, sorunlarınızla ilgilenen, aldığı ücretin hakkını veren bir arkadaşımız.
Neymaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle anlaştık. Şüphesiz memnun kalacağım. Hayırlı olsun
Bu arkadaşa işi verirken direk güvenerek verdim. Şayet zaman konusunda birkaç problem yaşadık. Bu problemlerden sonra biraz tedirgin oldum ama bu arkadaş işini gerçekten biliyor.

Harika bir panelle birlikte, tam istediğim sistemi yapmış. Beklettiği güne değdi. Muhteşemsin.

Hayırlı işler.

ControL1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun Bey ile son bir kaç gündür görüşüyorum ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Anlaşma sağlanmak üzere en kısa sürede kendisi ile çalışacağım profesyonelliğine güvenerek 1 adet kurumsal çalışma yaptırmak istiyorum.
blkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler, güzel işçıkardınız
TeknonetBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı ve güzel temalar.
Yakın bir zamanda siteme özel bir tema siparişim olucak.
Prosystem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaliteli temalarınız var ve daha iyilerinide yapıyorsunuz hayırlı satışlar.
mervece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işini düzenle ve özenle yapan bir arkadaş, istediğim zamanda teslimi gerçekleştirdi teşekkürler.
Anilgokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun Beyle her konuda çalışabilirsiniz güvenilir ve işini hakkıyla yapan biri.
Haftalar önce yapmasına rağmen halen destek veriyor ve yaptığı temanın her zaman arkasında duruyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
SafakCanHINISLI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun beyin hazır temalarından olan rkadın portalını inceleyin derim gerçekten güzel.

XenCPU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söz verilen günde, söz verildiğinden daha fazlası yapıldı.
Wordpress konusunda çok proff bir arkadaşımız, gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Tekrar teşekkür ediyorum.
YandimAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film teması yaptırıldı işinde uzman bi arkadaşımız
XTC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun bey işinin ehlidir. Tam istediğimiz şekilde temayı yapmış ve teslim etmiştir.
Eksiksiz muazzam bir tema oldu kendisine çok teşekkür eder, herkese tavsiye ederim.
Girisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. tema yaptırıldı , teslim etti arkadaş toplamda 1.200 TL'lik işi sorunsuz ve zamanında teslim etti.
Girisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet siparişi teslim etti ; ödeme yapıldı ilgili ve işini iyi yapan bir arkadaş.

2. Sipariş geçildi. Ödemenin yarısı yapıldı , teslim bekleniyor.
ControL1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun Bey ile son bir kaç gündür görüşüyorum ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Anlaşma sağlanmak üzere en kısa sürede kendisi ile çalışacağım profesyonelliğine güvenerek 1 adet kurumsal çalışma yaptırmak istiyorum.
blkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler, güzel işçıkardınız
mervece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işini düzenle ve özenle yapan bir arkadaş, istediğim zamanda teslimi gerçekleştirdi teşekkürler.
ahmtnzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok güzel çalışma hayırlı satışlar.
Anilgokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun Beyle her konuda çalışabilirsiniz güvenilir ve işini hakkıyla yapan biri.

MountaineR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun hocama sifirdan yazilim yaptirildi sorunsuz is ve yaptigi isin arkasinda duran
nadir insanlardan biri ufak kod islerinde bile hala yardimini esirgemiyor tesekkür ederim..
tavsiye ederim
MetaLchesH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni site için tema yaptırıldı.
Kısa süre içinde teslim alındı.

İlgi ve alaka için teşekkürler
ibrahimksm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle sitemizin tasarımı için anlaştık. Çok ilgili bir arkadaş.

İyi çalışmalar...
SeOptimizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayfun bey ile wp bir tema için anlaşma yaptık isteklerimi tek tek dinleyip kırmadığı için teşekkür ederim inş. bittiğindede güzel bir iş ortaya çıkacak şimdiden teşekkürler.
Yahya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp tema yaptırıldı arkadaş çok sağlam iş çıkarmış.Teşekkürler.
TRs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PSD cizim, dokum ve giydirilme yaptırıldı. gayet basarili bir calisma oldu. tesekkurler.
ceyede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorunsuz ve etkili bir çalışma teşekkürler,,,
Lia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş tema yapımını tamamladı saolsun her konudada yardımcı oldu işinin ustası teşekkürler...
Denizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok temasını satın almıştım özel temada yaptırmıştım sabır taşı mübarek o kadar soruma usanmadan cevap vermişti abilerin kralı hayırlı satışlar
GokhanAkdolu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternet sitemiz için "Zor ve Epey Zahmetli Bir Tasarım" sipariş ettik. Sağ olsun fiyatta ve muhabbette bizi kırmadı. Limonlu çayı seven bi arkadaş Pazarlığınızda bu açığını kullanın hehe. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah.

[/CENTER]