şimdi şöyle bir şey var.
30x200=6000 $ yapar. 1 aylık gelirden sonra zaten karda olur kanal. Bu süreden sonra garantisi olmasa nolacak 1 ayda acayip şekilde kar almış olursun. He diyelim kapandı kanal, aynı tarz videoları basarsın tekrar yavaş yavaş yükselir. Bu işlerin 3 ay 5 ay garantisi olmaz.
Tespit doğru satıp satmama arasında çok gidip geldim doğruyu söylemek gerekirse.Böyle bir kanalın kategorisini bile 100-200 TL ye satanlar var.Saolsun kötü yorum yapan arkadaşlar çok yardımcı oldular.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:58:53 -->-> Daha önceki mesaj 21:54:35 --
Benim anlamadıgım kirası yok, vergisi yok, host parası yok, domain parası yok. +200$ getiriyor, ve bu kanalı ne diye satarsın ? bunun cevabını mantıklı acıklarsan satışın samimiyeti ortaya cıkar.
Ya size yemin ederim aklımda herhangi bir kötü düşünce yok.Ben çalışan bir insan değilim youtube geçim kaynağım.Evim kira, sigara param var, dışarı çıktığımda harcadığım para var, var oğlu var.Olsada söylesem keşke benim böyle bir kanalım var 9000 TL. benim için iyi bir para kanala devam etmek isteyen biri varsa alsın devam etsin.Benim ondan gelecek paraya vaktim yok.Aynı tarz kanalı 20 bin lira ya satmazlar bile.