Ant polemikten başka ileri gider yanın varmı bak sen bize hırsız diyorsun victories bilgi paylasmis illaki diyorsun benim sidigim daha ileri gidiyor

Koskoca uploading islerini hırsız yaftası taktın yonetime sikayet et rahatsızsan kapattır burayı sende bu dertten kurtul bizde senden

Hak hukuk karar vermek sana dusermi ant biraz geriye cekil bi kendine ceki duzen ver biraz saha ileri gitsen ana avrat sovecek duruma gelicen anlasilan

__________________________________________________ ______________

vİCTOR aslinda o scene guruplarinin acik etmeme olaylari hikaye diyebilirim Biraz arastirma yaptim senin verdigin adresin disinda daha saglam yerlere ulastim diyebilirim.

Soyle anlatim guruplar ve ftp icerikleri her gurup kendi icerigini yukledigi bir ftp gurubu var bunlar gunluk olarak dvd bluray oyun film müzik her gurubun kendi kuryesi var bu kurye ilk sunum noktasi olan ftp den sonra p2p aktarıyor usenet ve irc bunlar ikinci basamak ucuncu basamak ise torrent siteleri ancak buyuk torrent siteleri ozel yazılımları ile gunluk ftp guruplarının sunumlarını irc usenet dusmeden ilk elden alıyorlar tabiki bu lokasyon anlaminda degisiyor artı torrent sitelerinin kendi calisanlari ozel yazılımlarla topladiklari sunumları yayınlıyorlar.

Simdi o verdiniz adresteki ftplerdede cok guzel icerik var dogru anahtar kelime ile cok saglam oyun icerikleri bulabiliyorum. Aslinda en son bir ftp ulastim dehset bir oyun arsivi var.

Ya aslinda biraz ilgilenen internette para harcamaz premium satın almaz irc ozellikle cok dehset bir icerigi var ben cogu oyunu ilk ciktiginda ordan cekiyorum ozellikle dvd konusunda cok super diyebilirim.

Gelelim ulkemize ülkemizde scene kulturu olmadigi icin turkce icerikler direkt torrente aktariliyor evet belki siz scene kulturunu acik etmekle ilgili soylesenizde ulkemizde direkt buyuk torrent tracker ile bunu saglaniyor mesela scene kulturu olan tek turk gurup BTRG diyebilirim mesela onlar bu konuda yurt disindakiler kadar yetenekliler

Ancak kaynak arayan ozellikle torrentte seed sorunu yasayanlar bedava oyun indirenler icin ideal ftp guruplari ustelik remote upload yapip vps kiralamayada gerek yok ozellikle hitli siteleri olanlar kullanabilir.