gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bimer cevap geldi ne demek istiyor
Bimer Başvuru Numaranız :4xx

Sayın xx , Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir. 15/05/2014 TARİNDE CEVAPLANDIRILMIŞTIR . Konu ile ilgili olarak tekrar müracaaat edebileceğiniz değerlendirilmektedir.Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü

şimdi geçmişi kontrol ettim 15 05 2014 gelmiş gelen maili buldum şimdi ne demek istiyor anlamadım gitti yav
Ben bu şikayetimde dilekçeme cevap yazmadıklarını belirtmiştim bana böyle mesaj geldi

---
Sayınxxx, Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından ihbarların alınması için Bilgi İhbar Merkezi kurulmuştur. 5651 sayılı Kanunun 8. maddesinde yer alan suçlarla ilgili olarak ihbarda bulunmak isteyenler, www.ihbarweb.org.tr web sitesinden online olarak veya 0 312 582 82 82 numaralı telefonu arayarak ihbarda bulunabilirler.Bilgilerinizi rica ederiz Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü
kopyala yapıstır bom boş bir cevap hocam siz tibden ys belgeniz iptal için başvurmuşsunuz. size ihbar telefonunu vermişler bunların okuma yazması yok heralde ne günlere kaldık