Yani sizin icin ucret sorunu var anlaşılan. Ancak malum torrentler olsun ftp gurupları olsun irc olsun bunların hepsi ücretsiz ve free yağni olaya maddi anlamda bakmışsınız mesela bitturk biri film ripledi sundu şimdi sizin mantaliteye göre bu yapan kişi resmen ahmak yani para almıyor vaktinin çoğunuda bu işe harcamış hatta seedbox almış millet kolay indirsin. Sonra o torrentin kullanıcıları var o dosyayı seed ediyor bilgisayarları gece gündüz açık. Şimdi dünyada pek çok torrent sitesi var. Yüklenen şeylerin hepsi birileri tarafından yükleniyor otomatikman bi dünya ahmaklar topluluğu resmen deli gibi ortadalar.
Sonuçta bu işin bir kültürü var. Siz tamam diyerek yada ahmak diyerek dalgaya alsanızda. Bu işin bir kültürü oldunu unutamazsınız.
Bu durumda işin ucu uploader dokunuyor. Debrid siteleri sen emek et didin yükle adam gelsin cumburlak debrid sömürsün. Yani satış 1000 olacakken 10 taneyle gurur duyar duruma gelirsin. Sen ftp oluşturanları ahmak olarak görüyosun. Debrid kullananda uploader ahmak yerine koyuyor doğal olarak işin içinden çıkamamıyor insan.
Dalgaya alan arkadaşlar sizi sosyale gönderelim yazın akşama kadar. Burası bir bilgi platformu sidik yarıştırmaya gelmiyoruz buraya. Bildinizi söyleyin bilmiyorsanız biliyorum ayaklarına yatmayın rica ediyorum. Konuyu baltalamayalım bakın facebook var twitter var zwitter var enerjinizi atacak yer çok rica ediyorum.