Hocam bir sey anlamadim. Kanal gunluk 250$ ve ustu, yani bu gidisle ay sonu rahatlikla 300$ a da ulasir. yani bir aylik gelirine niye satiyorsunuz acaba?
Kanal içindeki 1000 dolar temmuz 14 unde yatacak.Haziran kazancı ağustos'da yatacak benim bellirli nakit sıkıntılarım var 2-3 ay gıbı bir vaktım yok zaten kanal fiyatı 2-3 gunde bir artıyor 2 gün sonra 10 bin TL olacak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:00:17 -->-> Daha önceki mesaj 16:55:26 --
Konunu baltalamak için yazmıyorum onu baştan belirteyim.
9000TL demişsin alıcı olacak arkadaşlara uyarı olsun iyi düşünüp alsınlar diye yazıyorum. Bu tür kanallar garantisi olmayan kanallardır. Kendi özgün içeriği olup sahte telifle kapanan kanallar bile olduğunu varsayarsak iyi düşünün. Belki kanal telife denk gelmicem kapanmıcak ama bu 9000TL risk edilir anlamına gelmez.
Konuda baltalama olduğunu düşünen report edebilir. Hayırlı satışlar.
Kanalın içinde 3600 TL vardır.Garanti süresi kanal kazancı 9000 TL olana kadar sürecek.Kanal satıldıkdan sonra kanaldan alınan kazanç 9000 TL'den düşülecek.Herhangi bir problem belirtilen süre zarfında olduysa para iade edilecek