@PisiPC;
Hocam zaten öğrendiklerimin çoğunu sizin çektiğiniz o videoya borçluyum.O videodan sonra forumda falan birazda baktım.Bakın ben güvenilir olmayan vb. bir yöntem demedim zaten.Benim demek istediğim şimdi hocam siz bir sistem kursanız bu tarz kendiniz için ne olur ne olmaz bir güvence almaz mısınız?
Yani siz şimdi günde kod ile 20 bitcoin kazansanız ve o yazılım çok iyi bir şekilde programlanmış olup kırılması çok zor olan bir sistem olsa kim nereden anlayacak sizin öyle kolay yoldan yaptığınızı?
Benim nickim BlackDare. Ve ben bugün Blackcoin diye bir şey oluşturdum bi tarafımdan. Ve dedim ki benim internet siteme 10 kere girene 1 blackcoin vereceğim. Google Analytic ile baktım her 10 kez girene 1 blackcoin verdim. Peki bu blackcoin'i nerde biriktiriceksiniz. Yine benim internet sitemde. Sonra bunu 100 girişte 1 blackcoin yapacağım sonra 1000 girişte 1. Bu şekilde değerlenicek. Sonra tekrar diyeceğim ki bana 1 blackcoin verene bilgisayarımı vereceğim. Millet bakıcak bu şey değerli. Zamanla parayla satar hale gelecekler. Bende kurucusu olarak kendime veritabanından 100000 blackcoin atacağım ve onu satıp zengin olacağım. Çok harika bir şey.