Dünya artık açlıkla mücadele edemiyor, kaynakların adaletsiz dağılımı özellik belirli bölgelerde kıtlık, yokluk hastalık ölümlere sebeb oluyor. Şuanda dünyanın bilmediğimiz bir yerinde insanlar açlıktan ölebiliyor. Önümüzdeki 50 yıl içerisinde kaynakların hızla tüketilmesi yeterli beslenme ve kaynakların dağıtılması konusunda sıkıntıları dahada arttıracak bu sebeble 2000 yılından bu yana bu tip organizasyonlarla insanları böcek yemeye teşvik ediyorlar, gazete geçmişlerini tararsanız amerikada başlayan bu akımın tüm dünyada bilinçli bir şekilde yaygınlaştırılmaya çalıştığını göreceksiniz.
Kişisel olarak böcek tüketilmesine karşıyım protein olarak zengin olabilir ama böceklerin farklı işlevleri var, insanlar her şeyi tükettikleri gibi dünyanın geri dönüşümcülerini karınlarını doyurmak için tüketmeye başladığında dünya hiçte yaşanır bir yer olacağa benzemiyor.
Şeytanın avukatlığı yapmak istemem ama böcek yiyeceğimize paylaşmayı öğrensek dünyada ne aç kalır nede açlıktan ölenler.
Haklısın ama böceklerin her çeşiidi yenmiyor, yiyilebilecek türleri varmış. Biraz sordum biraz araştırdım mesela bizim burda hamam böcekleri dimi, onlar yenmiyor zaten. onların da yiyilecek türleri varmış toprak solucanlarının her türü yeniliyormuş sadece diğer böcekler için hepsi yenilmiyo
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:46:25 -->-> Daha önceki mesaj 16:44:47 --
aslında ben canlıların yenilmesine karşıyım dana öküz falan bunlar da kesilmemeli ama böcekleri düşününce bi kaşık böcek 3 can. bu yönden bakınca da adaletsiz gelmiyor değil ama denemek lazım bence. böcek yemem meyve yerim kıtlık olursa diye düşününce de bi çıkış var gibi mesela otlar da alternatif ama hiç birinde protein yok. protein için canlı katliamı şart böcekler nasıl olsa öküzlerdan daha çok