SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle gayet güzel bir tasarım olmuş bir nevi trendyol tarzı.
Bu sorularıma yanıt verirsen sevinirim
1. Tasarımı vs aldık kurduk ürün listelerini girdik sepete ekle işlemleri oldu indirim kodu vs varsa yoksa girildi en önemli kısım ödeme yöntemleri nasıl olucak. Yani adam kredi kartı ile ödeme yapması için sanal pos scripte varmıdır veya banka havalesi kısaca ödeme detaylarını iletirmisin.

2.Aldıktan sonra destek verebilirmisin sürekli değil misal bir hata çıktı hemen müdahele edebilirmisin
Merhaba,

İlk öncelikle tasarım hakkında düşünceleriniz için teşekkür ederim. Opencart alt yapılıdır opencart'ın kendi ödeme seçenekleri içinde, kapıda ödeme ve havale mevcuttur. Dilerseniz eğer pos satan arkadaşlar var onlarla iletişime geçip sanal pos'da entegre ettirebilirsiniz, eğer PayU kullanmak isterseniz ( Tavsiye ederim ) bende bu konu da size yardımcı olurum.

2. sorunuza gelecek olur isek eğer tema'da her hangi bir problem olduğun da ben yardımcı oluyorum. Bunun her hangi bir zaman kısıtlaması yok 5 sene de geçse aradan kullanıyor iseniz eğer temayı her hangi bir problemde ben skype veya mail üzerinden yardımcı oluyorum.