7 yıldır e-ticaret sitesi işletiyorum. Yapılan şey hiçbir ticaret ahlakına uymamaktadır. AA sahibi oldukça amatörce davranmış...
Bu iş bence rica yoluyla yapılabilirdi. Bir hata olduğu ve sistemlerinin bazı açıkları olduğu satıcı kişiye iyi niyet çerçevesinde açık ve net şekilde anlatılıp ücret iadesi istenebilirdi. Sonuçta karşındaki de bir insan ve anlatmayı bildiğin taktirde senin için empati yapacaktır.
7 Yıllık e-ticaret sitemde 100 binden fazla sipariş sevk etmişliğim vardır. Onlarca hata yapıldı. Her yapılan hatada kendimi alıcı yerine koyup o şekilde teklifler sundum. Hiç bir zaman bir müşteriye kendi zararımı kapatmak için yükleme yapmadım.
Zarar yaptığım durumlarda müşteriyi arayıp, nasıl zarar yaptığımı, nerede hata yaptığımı açık ve net bir dille anlattım. Onlarca hata oldu. Fakat düzeltmek için aradığım 1 kişi çıkıp bana ters bir şey söylemedi...
Sonuçta satıcı arkadaşa ilk etapta dürüst ve iyi niyet çerçevesinde durum izah edilseydi bence hiç bu şekilde büyümezdi iş...
Tüm bunlar AA nın amatörlüğünden kaynaklı gelişen olaylar. Adam utanmadan bide tehtid etmiş yaw.
Bre kardeşim sen hiç bilmez misin
"Tatlı dil yılanı ...."
Tehtid etmek nedir...
Hiç yapmam ama bi caps yapasım geldi