usta bak açıklayım sana biz altınwebpaketleri com dan satın aldık yalnız biz almadna önce kac kişiye verildi dedik adam 5 kişi dedi bundan sonra satmıcaksan her hakkını alayım dedim tamam dedi ortağımı bunun veine yolladım ortağımda parasını ayarladı bende ayarladım gidip yazılımları alıp geldik
ertesi sabah yazılımları taradık içinde en az 10 kod vardı hepsini kaldırdık su an tamamen açık kaynak kodlu yazar Abdullah die biri tanımammm etmemmm
ama o dahi gelip su an dese benim yazılımım hic bir şekilde ama hic bir şekilde ispat edemez etsin ben burdayım her seyim acık beyan meydanda tamamen açık kaynak kodludur bizden sonra satışı devam etmiş umursamadık sonuçta alan satacak geldik toplu ve tek satmaya herkes atlıyor yok sataman yok edemen ne oluo kardeşim kimin malını kime satttırmıosunuz bizdeki yazılımlar diğer alan kişilerin yazılımından daha ve daha güvenilir
bunu belirteyim 0 hata 0 açık 0 gizli kod alan babasının malı gibi kullanır kendi yazmış gibi neymişte satamazmışım onlarada öyle demişler simdide çıkıp 25tl gibi rakama yazılım satıolar yahu isterseniz gidin beleş dağıtın umursamam wareze düşşe bile umurumda deil ben bendeki yazılımın arkasındayım sonuna kadar..
toptan 1mılyar dıyorum ciddi alıcıya ufak bir pazarlık payı bırakıp 21 yazılımıda satarım kendi sitesinde yazıyor toplu ve tekli satış hakkı alanlarındır die
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:05:01 -->-> Daha önceki mesaj 13:00:07 --
konuyu açtık adamın gecmısı 5 yıl ve tıcaretı var dıe konumuz kaldırıldı yazılım sahibi gelip açıklama yapacakmış yazılımın sahibi benim bu dakikadan sonra para verdim aldım biri çıkıp bana ait desin kanıtlasın beni banlayın konumu kaldırın ne bicim iş anlamadım r10 gelelim 1 hafta oldu olmadı yemin billah heryerde satıyorum bi burda engel gördüm engel koyan gördüm siz geçmişi tıcaretı olanı savunuyorsunuz sayın yetkililer güzel ama ben ne dolandırıcıyım nede çaldım hırsız deilim paramla mal aldım açıklarını ve kdolarını kaldırdım satışa sundum varmı öyle bişey konumu temizlemiyorlar bile bakıp geçiyorlar adam rekabet gibi 21 yazılımı almış 300 500 e burda yazılımı satmamı engelli kardeşim satarım ben Kralıda gelse engel olamaz İster satarım ister atarım wareze sorun olmaz mal bana ait