Hocam dil konusunda sıkıntı çekmezsin oranın yerli halkı bile türkçe biliyo Ama orada bir tanıdığınız varsa ucuza bazı şeyleri alırsınız yoksa türk olduğunuzu anladıklarında pahalı satıyorlar.Orada benzin, sigara, et ucuz teknolojik aletler ise tiflis civarlarında ucuz diye biliyorum.Batuma bende gittim pek birşey yok ama gezebileceğiniz yer olarak bir kere büyük bir parkı var oraya gidebilirsiniz limanıda çok çok büyük orayıda bir görebilirsiniz onun dışında merkezde gayet güzel gösterişli sayılabilecek binalar var.Oradaki arabaların çoğu mercedes, bmw, range rover tarzı arabalar o yüzden fazla şaşırmayın derim Her otelde kalmayın hocam bazı oteller değişiktir Türklerin işlettikleri oteller var oralara bir göz atabilirsiniz.Onun dışında diskolara bir uğrayın derim on numara mekanları var zaten çoğu türklere ait

Yani yabancılık çekmezsiniz çoğu türk oranın girişte belki kalabalıktan dolayı biraz beklersiniz ben bir keresinde sabah 9 da gelip 2 de içeri anca girebilmiştim tam bir izdiham vardı