Her zaman Dile getirdim genede dile getirecegim Ben ilk okul mezunuyum inanın haylazlıkdan ilk okulu zor bitirdim ve babamın yanına kaynakcı cıragı olarak girdim yaşım 34 2 çocuk babasıyım askerden gelince internete meyillendim yanı sohbet amaclı sohbet sitesi kurdum klavyem hiç iyi degildir çünkü pc ile 22 yaşımda tanıştım peki bu 12 yıl içerisinde ne yaptım? inanın şu forumda benim adsense reklamıma tıklanan hit kadar cogu kişinin belki sitesinin hiti yokdur. ben başarmışım sizde başarsınız işimi arabamı ben internet üzerinden kazanarak yaptım. ha şuan gelirlerim düşdü google algolitmasını cözmeye ugraşiyorum kitabını okusaydım çokdan çözerdim dedigim gibi arkadaşlar adam gibi işinizi yaparsanız ilgilenriseniz para kazanması basit.
örnek vereyim size gecenlerde bazı sitelerimi satmaya kalkdım 4 haneli bir domainim var domaini satışa koydum adamalr 40 lira veriyor satışdan çektim. flappy bird oyununu bilrisiniz herkes bilir. bu kelimede bir subdomain açtım 15 günde ilk sayfaya soktum bazı arkadaşlara bakıyorum forumda adam tuturmuş. ali veli konya örnek bir kelime bu kelimede makale satın aliyor. 100 lira 500 lira harcıyor. kelimeye bakıyorum alivelikonya.com domaini boşda e kardeşim sen bu şekilde para harcarsan para kazanamasın git domainini satın al az ugraş zaten çıkar kelimesinde demek istedigim akılı işler yaparsanız para kazanırsınız iyi forumlar