EkolWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Optionla isiniz yok sonradan gostermek istedigini select elementine id verin ve bi function olusturun bu function icinde getelementsbyid ile style tanımlaması yaptırın caa tarafında bu select display:none olsun function icinde block yaptırın.bu functionıda tetiklemeyi yapacak selecte onchance olarak verin bu anlattıklarım native icin.jquery ornegi icin demo yapıp link verdim ordan bakabilirsin
verdiğiniz kodla benim dediğim arasında bir alaka yok,

sayfada 3 link var
<a href="#myModal3" role="button" data-toggle="modal" id="3_a" onclick="javascript:increment_form(this.id)" class="btn modal_trigger">1. form</a>
<a href="#myModal2" role="button" data-toggle="modal" id="2_a" onclick="javascript:increment_form(this.id)" class="btn modal_trigger">2. form</a>
<a href="#myModal3" role="button" data-toggle="modal" id="3_a" onclick="javascript:increment_form(this.id)" class="btn modal_trigger">3. form</a>
bu linklerden her biri tıklanınca alttaki divlerden kendisine tanımlanmış olanı açıyor,
<div id="myModal3" class="modal hide fc-modal" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true" style="display: none">1. form</div>
<div id="myModal2" class="modal hide fc-modal" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true" style="display: none">1. form</div>
<div id="myModal3" class="modal hide fc-modal" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true" style="display: none">1. form</div>

ben linkler yerine alttaki gibi bir selectbox koyabilir miyim, yoksa koyamaz mıyım?
<select onchange="javascript:increment_form(this.id)"> 
<option href="#myModal3" role="button" data-toggle="modal" id="3_a" class="btn modal_trigger">Okul listele </option> 
<option href="#myModal2" role="button" data-toggle="modal" id="2_a" class="btn modal_trigger">2.secenek</option> 
<option href="#myModal3" role="button" data-toggle="modal" id="3_a"  class="btn modal_trigger">Sınıf listele</option> 
</select>