John adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Yaklaşık bir ay önce kız kardeşimle Bakırköy Psikiyatri bölümüne gittik. Kız kardeşim kendisine randevu almış, eğer doktor uzman ve erkekse bana da almasını rica etmiştim ( Devlet'in kurumu olduğu için böyle hassas konularda daha kaliteli olacağını düşündüm ).

Velhasıl kelam, gittiğimizde randevu alırken yazan doktor orada yoktu, yerine 24 25 yaşlarında bir hanımefendi yardımcı doktor vardı. Neyse dedim, 50 küsür lira muayene ücretini de ödedim.

İlk kız kardeşim girdi, yaklaşık 1.5 dakika içinde çıktı. Daha sonra ben girdim, yaklaşık 2 dakika içerisinde de ben çıktım. Sen neden 1.5 dakika içerisinde çıkmadın diye soran olursa diye cevaplayayım, son 30 saniye doktorun beni fırçalamasıyla geçti. Niye geç geliyorsunuz, bir daha erken gelin bla bla. Halbuki 4 veya 5 dakika gecikme yaşandı ve hiç sıra yoktu ne bizden önce ne bizden sonra.

Yukarıdaki yazı normal gibi geldi değil mi? Hayır normal değil.

1.5 dakika içerisinde kişi nasıl sorunlarını anlatabilir? Anlattı diyelim, doktor ne zaman, ne şekilde, hangi arada kişinin sorunlarını tespit edebildi? Bu gibi konularda yanlış tespit kişileri ölüme kadar götürebilir.

Kız kardeşime ve bana tabiri caizse hayvan gibi şizofreni ilaçları yazıldı. Bir de içeride korkma, internette bu ilaçlar hakkında kötü yorumlar vardır aldanma tarzında bir şeyler dendi. O kadar ironik şeyler yaşadım ki..

Bunun neticesinde 2 hafta kadar öncesinde Bimer'e şikayette bulundum. Hem duraklarda keyfi durmayan otobüsler için, hem bu psikiyatri bölümü için. Şikayette bulunurken, beklediğim sonucun geleceğinden o kadar emindim ki. Kimi kime şikayet ettiğimin farkındayım . Umut fakirin ekmeği.

Psikiyatri bölümü için cevap geldi. Cevabı aynen kopyalıyorum.

Sayın S......N Y....L ,

Bimer Başvuru Numaranız  :3....7

Hastanın gerekli muayene ve tedavisi yapıldığından yapılacak bir işlem yoktur.

BAKIRKÖY DR.SADİ KONUK EAH

[I]NOT :                                  Lütfen bu mesajı cevaplamayınız. Bu  e-posta adresi sadece sistem tarafından gönderimler için  kullanılmaktadır.                                  Yeni mesajınız olursa http://www.bimer.gov.tr adresinden Başvuru Formunu kullanarak gönderebilirsiniz. 
[/I]

Benim gerekli muayene ve tedavim yapılmış. Çok teşekkür ederim. Artık çok daha huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir insanım!
kesinlikle tekrar şikayet ediniz hocam.bimere not düşün sağlık bakanlığana iletilmesini isteyiniz.bimer sadece aracılık yapıyor o yüzden sürekli yazın istediğiniz cevap gelene kadar.o kadar vergi veriyoruz en azından okumk için uğraşsınlar