Hangi ticket'ınıza bakılmadı, rica etsem email adresinizi iletirmisiniz. Ben kontrol ediyim.
Lisans url değiştirmek ücretsizdir size kimlik bilgisi sorulmaz. Lisansın başka bir hesaba devri yasaktır. Bunun kanuni ve sorumluluk tarafında bir sürü presedürü vardır. Öyle bir kişinin parasıyla aldığı bir hizmeti birinin hesabına atamazsınız. Bankanızda hesabınıza girdiğinizde o hesap için siz işlem yapabilirsiniz. Evet başka biri internet bankacılığına girebilir ama bir hesabı başka bir müşteriye aktaramazsınız.
Eğer hesabınızı kaybettiyseniz size o email adresinden bize email atmanız istenir. Bunu yapıyorsanız o ehsabınız kapatılır ve o domaine ait emailden açtığınız hesaba atılabilir.
Telefon ile desteğimiz yaklaşık 8-9 ay önce kaldırılmıştı. Yinede telefon ile arayan kişilere uygunluk durumuna göre desteğe bakan arkadaş bakıyor.
Biz size seoda başarı değil, programı sattık. Paravan sitelerinizi nasıl besleyeceğiniz ve hangi kelime gruplarıyla tanıtım oluşturacağınız bunlarla nasıl link alacağınız size kalmış bir olay sizde hak verirsiniz. Eğer bir sorun varsa bildirebilirsiniz.
Birinin gelip sisteminiz hakkinda yorum yapmasini normal karsilamalisiniz.
Benzer sikayetleri de cok duydum