VPS satın aldım 1 senelik parasını ödedim ancak ne fatura ne de vps ile ilgili bir mail gelmedi. Önceden ipleri istedim yönlendirme yapabilmek için ancak ne telefonla ne ticket üzerinden ulaşamıyorum.
Cep telefonuna da ulaşılamıyor, şirket telefonlarına da ulaşılamıyor, skype ulaşılamıyor, destekten cevap yazmıyor. Para iadesi istedim bakalım sonuç ne olacak.
11-12 gibi sipariş vermişsiniz. 18.00 sularında siparişiniz teslim edildi.
Dikkat ederseniz %50-70 civarı kampanyalı satış yapıyoruz. Hem de her yıl bir fiyat değişikliği olmadan.
Bu da dolayısıyla yoğunluk yaratıyor.
Biz sunucu sipariş verdiğimizde verimerkezi 24 saat diyor. 72 saati bulan teslimatlar yapıyor.
Sunucu kurulumları bu şekilde. Gerçek manada çok fazla sunucu satışı olan firmalar öyle her istediğiniz an 2 tık ile veremiyor sunucuları. Keşke gerekli maddiyat ve imkan olsa da yapılabilse.
Konu sahibi arkadaş lütfen ticketlere bakın veya sitenizde görünen tele cevap verin. Sabahtan beri fatura kesilip ödemeyi onaylıyorsun sonrada ürün seçimi yapmadın diye giriş bilgilerini vermiyorsunuz.
Nasıl olurda fatura ödendi görünüpte ürün seçmemiş olabilirim?
Beyefendi yanlış anlamayın. Sizi incitmek istemiyorum. Sipariş sayfasına gelip sipariş tamamlamadan kredi ekleden kredi eklemişsiniz. Sipariş verin diyorum. Ns adresi vs soruyorsunuz. Ardından işlemleri uzattığımızı ima ediyorsunuz.
Bir şirketten bir ürün alırken şirket sizin adınıza sipariş açmaz, açmamalıdır. Çünkü o siparişi veren ip kaydediliyor. Yarın mahkemede sıkıntı olunca bakın bu ip sipariş vermiş diyerek ispat edebiliyoruz adını soyadını yalan yanlış yazmış olanları bile.
Biraz daha anlayış lütfen. Yoğunluk nedeniyle bazen uzuyor işlemler. Elimizden geleni yapıyoruz.