Elmalar ile armutlar aynı mı ? Neden herkesi aynı poşete koymaya çalışırsınız bilmiyorum. Siz pazara gidiyorsunuz elma kurtlu çıktıysa suçlu pazarcı mı ? yada armutların suçu olabilir mi o kurtun elmada olmasının sebebi?
Arkadaşlar her insanın bir olmayacağı gibi her editörde bir değil ve bir de tutulmamalıdır. Daha önce buradan yüzlerce kişi yardım istedi ve hepsine yardımcı olmaya çalıştım. Böyle bir çok editör arkadaşımın olduğunu biliyorum ve onlara inanıyorum. Eğer biri size ücret talep ediyorsa kanıtlarınız ile beraber suistimal bildirirsiniz. Ayrıca editörler kendi kategorilerine her gün her hafta giremeyebilir, 1-2 yıl gibi girilmeme durumlarda bir üst kategori editörü siteniz ile ilgilenir ancak bir çok site inceleme beklediği için bu kategori editörleri hepsine yetişemeyebilir. Ben kendimden biliyorum aldığım bir kategoride 2010 da gönderilmiş siteler mevcuttu ve gün içerisinde 170 e yakın siteyi inceledim ama çoğu kapanmış yada uygun olmayan siteler olmuştu malesef. Dediğim gibi editörler kendi kategorilerine yetiştikleri takdirde diğer kategorilerin listelenmesine yardımcı olmaktadır. Herkes bir değildir ve elmalar ayrı armutlar ayrı poşete girer. Kurtlu bir meyve varsada pazarcı o meyveyi çöpe atar siz pazarcıya bu elma kurtlu olduğunu kanıtlayın yeterli.
iyi çalışmalar.