15 gün önce bir domain regledim boş index.html atıp arkadada /tasarım klasöründe çalışıyorum sitede dosyalar var yani site:x.com olarak domaini sorgulatıyorum tık yok illa google gibi getir yap ping at böylemi giricek dizine , doğal kendi kendine neden index almaz domain ? 15 gün oldu 1 sayfa dahi index almaz mı ? ping çekiyorum yok
diğer sitem 200 küsür index aldı google gibi getir yaparak hiç bir kelimede aramalarda çıkmıyor domainin ana göbeğinde bile çıkmıyor illa domainin sonuna .com koymam gerekiyor rekabet falan diceksiniz belki ama 1.sayfada çıksın diye birşey demiyorum o domainde yeni ama ilk 500 de dahi domain isminde çıkmıyor yan keliemeleri geçtim onlardada yok.
resellerimdeki yani kullandığım bir çok site hatta hepsinde bu durum var ne index alıyorlar ne aramalarda çıkıyorlar
mesala bakın aşşağıdaki domain googlede 201 indexi var kelimelerin hiç birinde ilk 500 de yok domainin ana kelimesinde dahi çıkmıyor ilk 500 de sadece bu değil bütün sitelerimde şuan bu sorun var index te almıyor dizinede eklenmiyor
diğer bir sitem 12 mayısta bir makale yazmışım özgün makale Yazınız 540 kelime, 3744 harften oluşmaktadır. diyor sorgulattığımdada 540 kelimelik özgün makale çoğu etikette ilk 500 de yok şimdi bi tane etikette çıktı 326.sırada diğer bütün etiketlerde oda yok bir etikette daha çıktı şimdi Siteniz 249. Sırada diyor durum vahim yani normal bir durum değil anormal bir durum var tüm sitelerimde birisi bana yardımcı olabilirmi ?