2 yıl önce Amerikaya bir arkadaşımla gittim ve bu arkadaşla aynı Üniversiteyi okuyorum. Bu sene mezun oluyoruz, Amerika' ya gittiğimizde yaklaşık 1.500$ borçlanmıştı. Ben erken döndüm Tr' ye oda benden 1 ay sonra geldi. Geldiği gün 1.000$ ını ödedi geri kalanı sonra öderim dedi. Sonuçta kendinisi tanıyorm öder dedim. Ailesi karşıda oturuyor oda üni' ye yakın olsun diye eve çıkacağını söyledi ve benden emlakçı komisyonu, depozito vs 2.000TL daha borç aldı. Küçük küçük borçlar alarak şuanda 6.000TL yi buldu. Arkadaşın biraz sıkıntısı var çalışmıyor, kuzenimede yaklaşık 2.000 TL borcu var. Toplarlıyım kendimi, öderim vs diyor. Kesin olarak ben bu parayı ondan alacağım ama ertele ertele ne zamana kadar...
Bankalar vs kredi vermiyor verse çekip ödiycek. 1 gün bile demedim nezaman ödiyceksin diye ama kaç sene oldu.

Kontratlı telefonda alamıyor. 1 tane almıştı onu düşmüştüm borçtan.

En son 1 hafta içinde 2.000 TL verebilirim dedi. Kalanı işe başlıycam öderim diyor. Bundan öncede birçok kez tarih verdi ama ödiyemedi. Eğer 1 hafta içinde ödemesse ne yapmalıyım. Sonuçta hepsini istemiyorum ama parça parça ödesin. Notere gidip bu borçu resmileştirmelimiyim. Ayıp olurmu bu yaptığım sizce?

Keşke vermeseydik ama durum şuanlık bu...