@SEOPro;
Onu da geçtim.Kimse şu soruya tam cevap vermiş değil.Ne yapıyor bu bitcoin bu kadar bilgisayarı neden yoruyor diye sorulara çok büyük sayılar var onları çözüyor deniliyor.R10'da inceleme,açıklama videosu çeken abilerimiz vardı.Bana hiç mantıklı gelmiyor.Adamlar bu işin altına kesin bir çakallık koymuşlardır.Kaç kişinin i7,i5'li makinaları sadece sayı mı çözerken %100 kullanıma çıkıyor.
Teknoloji ortamında bu kadar hızlı ve kolay kazanan birileri olmadı.Bilmem kaç milyonda sonu gelecek diyorlar.Merkezi yok müdahale yok deniliyor.Yazılımla,programlama değerine müdahale edemezler ama adamların yazdığı sistem.Adam 500 girip enter'a bastığında bitcoin'ini alıyordur.
Ben ilk başlarda o güç işe yarar bir amaçla kullanıyordur diye düşünüyordum ama eğer söylenildiği gibi boş boş sayıları hesaplamaya çalışmakla geçiyorsa israftan başka bir şey değil.
"Adam 500 grip enter'a bastığında bitcoin'inin alıyordur" ???? Hocam çok yanlış anlamışın olayı "Bitcoin ve Litecoin hakkında tüm merak ettikleriniz" tarzı youtube a video koydum 1 saatlik onu izlemeni tavsiye ederim hatta belki izlemişindir. Burada uzun uzun yazmak isterdim fakat keşke yüzyüze anlatma imkanım olsa, olay düşündüğünüz kadar basit değil, Apple bile bitcoin işine sıcak bakmaya başladı ve AppStore'da izin vermeye başladı iOS8 ile. Koskoca Apple'dan bahsediyoruz binlerce avukatı muhasebeci olan dünyanın en büyük şirketinden biri bu kadar düzmece bir oyuna dahil olup itibarını riske atmaz. Olay çok çok daha derin emin olun.
Olayın 2. kısmı ise bitcoin fiyatı 3000TL'den 700 TL'ye kadar düştü btcturk'de mesela sizde alım satım yapın sizde kazanç elde edin, ilk alanlar kazandı sonrası fos diye bişi yok takip edilince çok güzel paralar kazanılıyor. Ben şahsen hem mining yapıp hem başarılı al-sat yaparak çok ciddi para kazandım fakat şunu söylim bitcoin'in en sıkıcı kısmı "fiyatı" evet fiyatı. Bitcoin sistemine çok geniş bakmanızı öneririm, geleceğin para birimi olmasada para gönderme yöntemi olucaktır. İstanbul'da yaşıyorsanız veya gelirseniz yüzyüze sohbet edebiliriz