Merhaba arkadaşlar,

Ben Mert. Mert Kamit. 17 yaşındayım ve lisede öğrenim görmekteyim. Yaklaşık 2.5 yıldır internet işleri ile uğraşmaktayım. WordPress'le 2 yıl önce tanıştım ve hala bırakamadım desem yeridir. Bu süreç içerisinde birçok sitemde WordPress'i kullandım. Kendimi WordPress alanında geliştirdim.

Neler Yapabilirim?
  • Html/Css temalarınızı WordPress entegre edebilirim.
  • WordPress temalarınıza özel yönetim panelleri ekleyebilirim.
  • Yazı editörüne özel alanlar ekleyebilirim.
  • Çeşitli editlemeler yapabilirim. (Kategoriden yazıları çekme, araya reklam koyma, sidebar düzenleme vs.)
Şuan çok az referansım olduğu için gösterememekteyim. Ancak zamanla bu konunun referanslar ile dolabileceğine emin olabilirsiniz.

Çalışma Politikalarım
  • Entegre İçin: Tema sayfa görütünlerini alırım, incelerim, fiyat veririm, temayı kendi sunucumda entegre ederim, son halini gösteririm, revizeleri yaparız, ödemeyi alırım, temayı teslim ederim.
  • Admin Paneli ve Yazı Editörü İçin: Panelde ne özelliklerin olacağını söylersiniz, her şeyi detaylı bir şekilde vermeniz gerek, size bir fiyat veririm. Uygunsa ücretimi alırım, tema ftp'nize erişirim, panelinizi ekler çıkarım. Revize veya hata varsa düzeltirim.
  • Çeşitli Düzenlemeler İçin: Editlemenin ne olacağını söylersiniz, fiyat veririm, editlemeleri yaparım, iş sonunda ücretimi alırım.

İletişim Bilgilerim
Ödeme Yollarım
  • İş Bankası (Havale & Eft)
  • PayPal (Aileme ve arkadaşlarıma gönderiyorum şeklinde)
  • Mobil Ödeme (+%25)

WebColden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WordPress tema düzenlemesi yaptırdık . Çok yardımcı oldu sağolsun . Çekinmeden sitelerinizi emanet edebilirsiniz.
asilkalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığı işlerde hızlı ve güvenilir. Ben çalıştım istediğim günde istediğim çalışmayı yaptı teşekkürler.
Ceyhun95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beraber bir çalışmada bulunduk. Dürüst ve güvenilir olması beni etkiledi bu yüzden kendisini tebrik ediyorum