Konu
Css/Html To WordPress | Tema Yönetim Paneli Eklenir | Yazı Yönetim Paneli Eklenir | Ve Daha Birçoğu!
03-06-2014, 19:30:17
Tonks
Merhaba arkadaşlar,
Ben Mert. Mert Kamit. 17 yaşındayım ve lisede öğrenim görmekteyim. Yaklaşık 2.5 yıldır internet işleri ile uğraşmaktayım. WordPress'le 2 yıl önce tanıştım ve hala bırakamadım desem yeridir. Bu süreç içerisinde birçok sitemde WordPress'i kullandım. Kendimi WordPress alanında geliştirdim.
Neler Yapabilirim?
Html/Css temalarınızı WordPress entegre edebilirim.
WordPress temalarınıza özel yönetim panelleri ekleyebilirim.
Yazı editörüne özel alanlar ekleyebilirim.
Çeşitli editlemeler yapabilirim. (Kategoriden yazıları çekme, araya reklam koyma, sidebar düzenleme vs.)
Şuan çok az referansım olduğu için gösterememekteyim. Ancak zamanla bu konunun referanslar ile dolabileceğine emin olabilirsiniz.
Çalışma Politikalarım
Entegre İçin: Tema sayfa görütünlerini alırım, incelerim, fiyat veririm, temayı kendi sunucumda entegre ederim, son halini gösteririm, revizeleri yaparız, ödemeyi alırım, temayı teslim ederim.
Admin Paneli ve Yazı Editörü İçin: Panelde ne özelliklerin olacağını söylersiniz, her şeyi detaylı bir şekilde vermeniz gerek, size bir fiyat veririm. Uygunsa ücretimi alırım, tema ftp'nize erişirim, panelinizi ekler çıkarım. Revize veya hata varsa düzeltirim.
Çeşitli Düzenlemeler İçin: Editlemenin ne olacağını söylersiniz, fiyat veririm, editlemeleri yaparım, iş sonunda ücretimi alırım.
İletişim Bilgilerim
Pm:
Tıklayın
Mail:
mertkamit@gmail.com
Ödeme Yollarım
İş Bankası (Havale & Eft)
PayPal (Aileme ve arkadaşlarıma gönderiyorum şeklinde)
Mobil Ödeme (+%25)
WebColden adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
WordPress tema düzenlemesi yaptırdık . Çok yardımcı oldu sağolsun . Çekinmeden sitelerinizi emanet edebilirsiniz.
asilkalp adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Yaptığı işlerde hızlı ve güvenilir. Ben çalıştım istediğim günde istediğim çalışmayı yaptı teşekkürler.
Ceyhun95 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Beraber bir çalışmada bulunduk. Dürüst ve güvenilir olması beni etkiledi bu yüzden kendisini tebrik ediyorum