Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl yani hocam
Yani şöyle hocam.Seo ve seo işleri gerçekten dikkat isteyen,özen isteyen ve bilhassa şansa bırakılmak istenmeyen bir sistemdir.
O yüzden eskiye nazaran artık seo programları diye tabir edilen programlar yarardan çok zarar vermekte.Bu yüzden bu seo işlerine yeni girmiş kişiler işin kolayına kaçmak için,w.rez veya benzeri programları indirerek basıyorlar binlerce wikiyi,ziyaretçi defterini vesaire ondan sonra ı am seocu oluyorlar.
Bu yüzden dedim ki bu tarz programları daha yeni bu işe girmiş kişilerde bulabilirsiniz.Deneyimli kişiler daha çok manuel çalışır.Sadece belli başlı programları kullanır.Mesela paravan site besliyorsa daha hızlı iş yapmak adına paravanlara yazı gönderen sistemler vesaire.
Şahsen ben bu tarz iş için neobro almıştım...Fakat bir cacık yapamadım daha programla ölü bir sistem.Hadi dedik paravanalrı besliyelim onla zor oluyor tek tek girmesi ama ne yazık ki onu bile yapmıyor artık.Güncelleme varmış,geçen seneden beri devam ediyor sanırım 2023'te biterse biz de kullancaz.
Yani işin kısa özeti z.deferi,wiki ve benzeri durumlar için kesinlikle progam kullanmayın sağlam 10-15 wiki z.defterine manuel girmeniz bile daha sağlıklı.Artık bu tarz seyler genellikle anti-seo için kullanılıyor gerisini varın siz düşünün.