kaliteli işi pahalılıkla eşdeğer tutmak doğru yaklaşım değildir. burada yaptığınızın işin ucuzlaştırmanızdan dem vuruyorum. demiyorum ki gidin fahiş fiyatlar çekin. ama basit bir işi almak için hepiniz atlıyorsunuz. sokak satıcısı kıvamında. bu da piyasanın içine ediyor. belki yaşınız küçüktür belki php bilen tonlarca adam olmasından kaynaklanıyor bilmiyorum ama yaptığınızın her şeyden önce kendinize zarar verir.
birincisi
hepiniz atlıyorsunuz deyip genele yaymanız hiç yakışık almadı!
kişi yaptığı emeğin değeri ni kendisi belirler, başkalarının yönlendirmesiyle hareket etmez, şayet bu şekilde yapıyorsa kendisi birşey bilmiyor ve başaramaz düşüncesindeyim..
burada teklif veren kardeşlerimizin neye ihtiyaçları olduklarını siz biliyor musunuz? maddi sıkıntıları var, siz bundan haberdar mısınız? yada bu şekilde laf söylemek yerine acaba kendilerine hayırdır kardeşim bir sıkıntınız mı var diye sormanız daha hayırlı olmaz mı ?
örnek: benim acil olarak bir kaç liraya ihtiyacım var ve bu parayı maalesef ki bulamamaktayım, burada ki işleri alarak bu ihtiyacımı karşılayabilirim. işi almak içinde fiyatda fedakarlık etmek zorundayım. şayet bunu yapmaz isem, iş başkasına gidecek. bu durumdan dolayı fiyat bu şekilde belirlendi.
ve yapılacak işte öyle ahım şahım bir işte değil, kişinin en fazla 30 dakikasını alacak bir iş, 30 dakila da yapacağı işinde fiyatını yüksek tutmak aç gözlülük olsa gerek.
bu gün o az diye hor görüp küçümsediğiniz kişiler 30 dakika da o parayı kazanırken, maalesef ki ülkemiz de o parayı kazanmak için tüm gün emek harcamaktasınız ki yevmiye hakkını alabilesiniz..
biraz araştırma yaptım hakkınızda hemen hemen tüm script isteklerine teklif vermişsiniz, bu sizin ya ihtiyaç sahibiniz olduğunu gösterir, yada ki tamahkar olduğunu gösterir! acep sizce hangisi??
Yorum yaparken biraz daha dikkat ediniz kişileri rencide etmeden kırmadan yorum yapınız..
ayrıca yaş sormuşsunuz; 30 u aştık. fakat akıl yaşta değil baştadır be azizim!