BU SİTEYİ KAÇIRDINIZ BEYLER, SATIŞ İPTAL

site ismi: pm ile verilecek olup herkese pm atmama hakkım var diye düşünüyorum.
site açılış tarihi: ilk film girişi haziran 2012dir.

sitenin gelirleri: popads eklidir su anda. 2 günde bi 10 $ ödeme alıyorum, vide oncesi bir arkadaş ile 7-8 aydır çalışmaktayız, geçen ay 140 aldım, 3 haziranda yeniliyoruz tekrar

site hiti:

EKBİLGİLER:
siteye arkadaşımla beraber bakıyoruz. o filmleri özgün ekliyor açıklamalarını, ben dizileri ekliyorum. son 1,5 yıldır eklenen filmlerin konuları hep özgündür.

diğer reklam alanlarınıda kiraya verir iseniz, aylık kazancınız 700-800 tl kazanırsınız. sağlam 2 tane backlink ile sitenin hitini 60 70K cıkartırsınız cok rahat bir şekilde.

sitede lisanslı son sürüm wocamoov teması vardır.

site için istenen fiyat: 3,999

iletişim pm

FlyMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacım satış baltalamak değil ama sadece meraktan soruyorum "sağlam 2 tane backlink ile sitenin hitini 60 70K cıkartırsınız cok rahat bir şekilde." bunu siz neden yapmadınız acaba iki backlink alma ile bu hite nasıl çıkacak çok merak ediyorum.

cabadak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amacınızın satış baltalamak olmadığını biliyorum, soruyu da sorduğunuz için teşekkür ederim. 2 senedir bu siteyle uğraşıyorum. ama şunu söyleyebilirim bu dizi ve film işinde uzman olarak görmüyorum kendimi. backlinklerin siteye faydasının olduğunu ve doğru alındığı zaman siteyi hareketlendirdiğini biliyorum.

daha önce bu sitenin hitini 50k 60k lara kadar çıkarmıstım, sıfır backlink sıfır çalışma. sizde bilirsiniz ki çalışma yapmadan o hitlerde kalınamıyor.

neden 60k lara kadar çıkar dedim, backlink il desteklenecek olan bu site, dizilerden oldukça fazla hit alacaktır bir süre sonra. zira bazı bölümlerde halen daha site 1,600 online ı görmekte.

17 mayıs hitine bakarsanız 27k diyor, 17 mayısdan 3-5 gün öncesinde de abartmıyorum 36k gibi bir hiti gördü. potansiyel var sitede ama çalışma yok.

umarım mantıklı bir açıklama yapabilmişimdir.