abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu ben biliyorum o herşeyi gören gözlerinizin aynı zamanda neleri görmezden geldiğini. Eleştiriyormuşta konuşuyormuşta kime ne kazandırıyor senin burada konuşman? Hayır her şeye böyle objektif baksanız zaten tartışma çıkmaz ama iş siyasete gelince yermisin yemezmisin. Bak şimdi bana cevap yazacaksın kaderinde bu var. Beyninde kimyasal bir zincirleme reaksiyon başlayacak ve oluşacak dürtüne hakim olamayacaksın. Nedir bu avatarımla olan derdiniz anlamadım, resme bak arkadaş bana değil, o resim benim düşüncelerimi yansıtmak zorunda değil. Ortalığı sel götürmüşmüş, ona bakarsan göktede şimşekler çakıyor ona bir şey diyor musun. Varsa yoksa ben ben ben. Sana birşey oldumu onu söyle. Herkes nasibini alır bu dünyadan sen ne alabiliyorsun ölünce öte tarafa ne götüreceksin otur bunları düşün. Şu olmuş bu olmuş kadermiş kısmetmiş geç bunları bunlar milyonlarca senedir olan sorunlar, bir sorunu önlersin diğeri baş gösterir, asıl mesele senin bu dünyadan ne anladığındır. Cevap yazma arzunu yen kaderini kendi eline geçir sonrada otur düşün herkesin yaptığını yapmak zorunda değilsin. Bir şeyleri değiştirmek adına yap yapacaklarını, ama daha kendine bile hakim olamıyorsun dünyayı mı değiştireceksin? Hepiniz sözde aydınlarsınız ama hiçbir gücünüz yoktur laf ebeliğinden başka.
30kere okudum yine anlamadım . Beyfendi kişilik bozukluğunuz var sanırım .

Beyninde kimyasal bir zincirleme reaksiyon başlayacak ve oluşacak dürtüne hakim olamayacaksın. Demişiniz

Bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz , biraz hava alın , insnalar arasına çıkın . Yazık etmeyin kendinize .

kime ne kazandırıyor senin burada konuşman? Demişiniz

Size birşey kazandırcağını düşünsem , şuan cevap vermek zorunda kalmazdım. Sorunumuz işte bu kabullenmek. Ya oluyor ne yapalım . Sesini çıkarma , otur evinde . Amaan bu ülkeyi sen mi kurtarıcan amannnn boşversene yak sıgara . Sen bu konuşmaları kahve köşelerinde arkadaşlarınla yapabilirsin.

Burda düşüncelerimiz 1 kişiyi bile neden hep bizim başımıza geliyor düşünmesini sağlıyorsa yeter. Olay siyaset değil eğitim seviyesidir.
Caddebostanı sel bastımı ? Leventi bastımı ? Halkalı yı bastımı ?
Beylikdüzünü bastımı ? vs vs biraz otur düşün neden ?

Sel basıyorsa var demek ki alt yapıda bir sorun.. Bunu burda evet ben değiştiremem ama benim sesim büyür , 2 ses olur , 10 olur. Sizin sesiniz hep -1 aman ne olucak olur !

Kendime hakim olmayı çok iyi biliyorum , ama sizin olmadığınız bu saçma yorumlarda belli. Benle konu dışı direk saldırı yaparak tartışıyorsunuz . Önce beyninize oksijen gitsin , sonrada ben neden bu üyeye durduk yerde laf attım diye düşünün.

Sana birşey oldumu onu söyle. Demişiniz

Evet oldu trafik yüzünden gidiceğim yere gidemedim
Amann ne olcak kaderimde gitmemek varmış

Hepiniz sözde aydınlarsınız ama hiçbir gücünüz yoktur laf ebeliğinden başka.

Demişiniz En son yalovada 1 aydın 1 oyla kaderini değiştirmedi mi ?

Konuyu direk siyasete çekip duygu sömürüsü yapıyorsunuz . Siyaset yapsam direk söverdim merak etmeyin. Ayrıca belediyelerin siyaseti olmaz

içimizdeki truva atı