gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizli bizli konuşuyorsak , sizde öncelikle bir görüşü benimseyin. Avatarda Atatürk , klavyede AKP , konuşma uzayınca CHP ..

Siyasete girersem ilk sizi sınır dışı ederim Ortalığı sizin gibiler geriyor. Bana saldırcaksanız lütfen özel mesaj atın.

Benim oturduğum bölgede hiçbiyeri su basmadı , yollarda sular birikmedi , trafik olmadı . İnsanlr günlük hayatına devam etti.

Üstelik kaç yıldır Belediye başkanı AKPli ! Burda siyaset konuşup kimseyi eleştirmiyoruz . Ortada rezil bir durum var . O belediyenin beceriksizliği yüzünden bu görüntüler ortaya çıkıyor . Ortada yanlış varsa eleştirmek en doğal hakkımız.

Ortalığı sel götürmüş , Allah'ın Rahmeti diyorsunuz . Görende Amerikadaki felaketler oldu sanıcak . Övündüğümüz Atatürk Hava Alanından sular akıyor e5 Kapatıyor. KADER , KISMET , AH NE Vurdu ..

oldu ya..
Yahu ben biliyorum o herşeyi gören gözlerinizin aynı zamanda neleri görmezden geldiğini. Eleştiriyormuşta konuşuyormuşta kime ne kazandırıyor senin burada konuşman? Hayır her şeye böyle objektif baksanız zaten tartışma çıkmaz ama iş siyasete gelince yermisin yemezmisin. Bak şimdi bana cevap yazacaksın kaderinde bu var. Beyninde kimyasal bir zincirleme reaksiyon başlayacak ve oluşacak dürtüne hakim olamayacaksın. Nedir bu avatarımla olan derdiniz anlamadım, resme bak arkadaş bana değil, o resim benim düşüncelerimi yansıtmak zorunda değil. Ortalığı sel götürmüşmüş, ona bakarsan göktede şimşekler çakıyor ona bir şey diyor musun. Varsa yoksa ben ben ben. Sana birşey oldumu onu söyle. Herkes nasibini alır bu dünyadan sen ne alabiliyorsun ölünce öte tarafa ne götüreceksin otur bunları düşün. Şu olmuş bu olmuş kadermiş kısmetmiş geç bunları bunlar milyonlarca senedir olan sorunlar, bir sorunu önlersin diğeri baş gösterir, asıl mesele senin bu dünyadan ne anladığındır. Cevap yazma arzunu yen kaderini kendi eline geçir sonrada otur düşün herkesin yaptığını yapmak zorunda değilsin. Bir şeyleri değiştirmek adına yap yapacaklarını, ama daha kendine bile hakim olamıyorsun dünyayı mı değiştireceksin? Hepiniz sözde aydınlarsınız ama hiçbir gücünüz yoktur laf ebeliğinden başka.