Git siyasete gir her eve kadar düzenleme yap, bizim burada iş yerleri bile şelaleye döndü senin gibi bir kurtarıcı bekliyoruz. Laf değil icraat yapan bir adam bekliyoruz. Kader değil değil haklısın bakalım kuraklığı nasıl önleyecekler, belki bakarsın onada önlem bulurlar. Ecele hala önlem alamadı nedense hiçbir gelişmiş ülke. Belki onuda sen bulursun ne dersin.

Barajlar dolacak elbet daha dün yağmur yağmıyor diye ağlayan ben değildim, Allah'ın rahmeti bir anda vuruyor.
Sizli bizli konuşuyorsak , sizde öncelikle bir görüşü benimseyin. Avatarda Atatürk , klavyede AKP , konuşma uzayınca CHP ..
Siyasete girersem ilk sizi sınır dışı ederim

Ortalığı sizin gibiler geriyor. Bana saldırcaksanız lütfen özel mesaj atın.
Benim oturduğum bölgede hiçbiyeri su basmadı , yollarda sular birikmedi , trafik olmadı . İnsanlr günlük hayatına devam etti.
Üstelik kaç yıldır Belediye başkanı AKPli ! Burda siyaset konuşup kimseyi eleştirmiyoruz . Ortada rezil bir durum var . O belediyenin beceriksizliği yüzünden bu görüntüler ortaya çıkıyor . Ortada yanlış varsa eleştirmek en doğal hakkımız.
Ortalığı sel götürmüş , Allah'ın Rahmeti diyorsunuz . Görende Amerikadaki felaketler oldu sanıcak . Övündüğümüz Atatürk Hava Alanından sular akıyor e5 Kapatıyor. KADER , KISMET , AH NE Vurdu ..
oldu ya..