Başarılı sunucu Zahide Yetiş dilenci gibi giyindi ve makyaj yaptı. İnsanların fakir kişilere nasıl davrandığını görmek için sokakta bir deney yaptı. Kendini yere atan Yetiş'e onlarca kişi yardım etti. Burası Paris değil!
ATV'de yayınlanan 'Zahide ile Yetiş Hayata' programının sunucusu Zahide Yetiş sokakta ilginç bir deney yaptı. Zahide Yetiş dilenci oldu, bakın halk nasıl tepki verdi?
Fransa'nın başkenti Paris'te insanlar dilencilere yardım ediyor mu şeklinde bir test yapıldı. Bir adam önce dilenci gibi yırtık pırtık kıyafetler giydi. Sokakta bu adam yere düşünce kimse yardım etmedi. Aynı adam daha sonra güzel kıyafetler giydi. Bu sefer düştüğünde birçok kişi yardıma koştu.
Bu testi gören Zahide Yetiş Beyoğlu'nda aynı deneyi yapmak istedi. 'Zahide ile Yetiş Hayata' adlı programın sunucusu Zahide Yetiş yüzünü makyajla değiştirdi ve dilenci görünümüne büründü. Zahide Yetiş yere düştü ve birçok kişi yardım etti. Zahide Yetiş daha sonra gerçek kimliğini açıkladı. Halk oldukça şaşırdı.
Zahide Yetiş yere düştükten sonra hemen yardıma koşan gence daha sonra sarıldı ve ne iş yaptığını sordu. İşsiz olduğunu ve şöförlük yaptığını söyleyen gence iş vereceklerini söyledi. Gösterilen bu hassasiyetten ötürü ülkesiyle gurur duyduğunu söyleyen güzel sunucu ağlayarak içini döktü.
Bir sapığında olaydan istifade etmek istemesi ve güzel sunucuya sarılması gözlerden kaçmadı. Ne vahimdir bu olay birçok haber sitesinde güzel sunucu güpe gündüz tacize uğradı başlığı ile dikkat çekmeye çalışıldı.
http://www.youtube.com/watch?v=uG-r1pno0wE