Aslında yorum yapmayacaktım ama bugün bültende isimler açık açık yazılınca şaşırdım isimlerin bu kadar aleni yazılmasını da doğru bulmuyorum onu da belirteyim..
burada kimse kusura bakmasın ama yavuz hırsız ev sahibini bastırır durumu var.

Daha önceki mesajlarda arkadaşlarında yazdığı gibi aracılık niye yapılır iki tarafında hakkını korumak için ve alınan riske karşılık komisyon alınır siz site olarak gardınızı iyi almamışsanız öngörüleriniz düşükse karşılaştığınız olumsuzluklarda ben zarar almiyim gerisi umrumda değil diyemezsiniz. Sizin avukatınız kulanım sözleşmesini iyi hazırlamamışsa ( ki avukat mı hazırladı bilinmez ) ortaya çıkan olumsuzluklarda bu tip sorunlarla karşılaşmanız çok normal..

bu olayı bir köşeye koyalım benim de başıma şöyle bir durum geldi,

AA sitesinden 2 domainime belli aralıklarla teklifler geldi kabul ettim.ikisinde de alıcı ödemeyi yapmadı bekledik bekledik bekledik yapmadı..AA ne yapacağız dedim yapacak bir şey yok dediler.Sinirlendim sustum !

Kimse kusura bakmasın sistemde büyük hatalar var.enine boyuna oturup düşünülmeli nerede nasıl bir açık var diye..

umarım bu durum reklam amaçlı yapılmıyordur 1 hafta sonra haklısınız tüm sorumluluk üstümüzde diyip olayı kapatmazsınız..