durgutmurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sitem acaip indexleme almakta acaip derken kapasına göre bugun baktığımda

İletişim - xxx.org
www.xxx.org/iletisim
20 saat önce - Google Chrome 35.0.1916.114 Windows 8.1 x64 Edition Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) ...

Bununla ilgili ne yapabilirim sizden yardım talep ediyorum. Benim açtığım konulara index alsın kafasına göre takılmasın
Kısaca şunu demek istiyorsunuz sanırım doğru anladıysam ;

Websitenizin index sayısı oldukça fazla ve sizin açmadığınız konuların index alması sorunuyla karşılaştıysanız, yapmanız gereken oluşturduğunuz sitemap ayarlarından google bot yani google webmaster aracına gönderdiğiniz sitemap.xml dosyasının ayarını değiştirmektir.

Bu sorun genelde wordpress tabanlı websitelerinde görülmektedir. Wordpress tabanlı sitelerde sitemap.xml genel ayarlardan indexlenmesi gereken sayfa derecelerinine 0,1 puan vererek en düşük seviyeye getiriniz, Bu şekilde bu sorun çözülebilir.

Örneğin her bir konunun etiketi eski arşivler her açtığınız konu adı ve içerik ayrı ayrı indexlenmektense ayarlardan sadece konu linkleri ve günlük olarak indexlenesin seçeneğini kullanarak alacağınız verimi arttırabilirsiniz.

Diğer türlü özel yazılımlı sistemlrede belli başlı bir ayarlama anlatıımı olamaz, sonuçta herkes kendine özgü kodlama yaparak oluşturduğu sistemlerde sitemap aynı şekilde kendi oluşturduğu mantıkla düzeltmesi gerekir.

KAYNAK : http://www.seonasilyapilir.com/konu/...z-index-sorunu