beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla EnesDemir kardeşim düşüncene katılmamak sana saygısızlık etmek mümkün değil. ince düşünmüşsün belli ki degerli bir kardeşimiz/abimizsin takdir ediyorum. ancak ben kendi düşüncemi belirttim. bana ters geliyor. konser organizasyon ekip topla ses hoparlör adam getir adam götür yer ayarla bunlardan anlamam ama hepsi zaman ve nakit isteyen şeyler zannımca. hepsine bir sponsor bulmak mümkün değil gibime geliyor. bunların masrafı yerine direkt büyük kuruluşlara da ulaştırılabilir. yok illa ki ben bunu sosyal medyaya duyurucam dersen yerel haber sitelerinin editörlerine ulaş ve bu durumu haber yapmalarını rica et. her ildeki gibi bulunduğun ilde de büyük ajansların temsilcilerine kesinlikle denk gelirsin çok değil 1 günde onlarca haber sitesine ulaşabilirsin
Hocam günümüz gençleri kavramları bilmeden, sosyal hayattan kopuk olarak yaşıyorlar. Bu gençleri çekebileceğiniz organizasyonalar gerçekten sınırlı. Benim asli amacım bu etkinlik sonucu gelecek ortalama 10000 -15000 TL değil. Gençlerin aklındaki kardeşlik mevhumunu canlandırmak. Ülkenin bir yerindeki olaya yardım bilincini geliştirmek. Şimdi eğlenmek için gelir ancak aklında yardım yaptım olarak kalır.
Ayrıca normalde bir çok yerden sponsorumuz var. Sadece bu iş için ekstra sponsor gerekti. Fikirleriniz benim için değerli
Kolay gelsin iyi forumlar.