yanlış anlaşılmasın hocam da ben bu tip organizasyonları manasız buluyorum.
neden ;
birilerinin evlerine ateşler düştü ocaklar söndü yuvarlar yıkıldı evlatlar yetim kaldı
ve başka birilerinin eğlenceleri dansları abuk sabuk figürleri ile yardım toplanacak ?
burada ciddi bir mantık hatası var ağlayan insanlara dans ederek yardım edemezsiniz.
ek olarak Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü´nün 16/05/2014 tarihli ve 3822 sayılı yazıları gereği kazazedelerin ihtiyaçları için Devletimizin bütün imkânlarının seferber edildiği ve herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için her türlü tedbirin alındığı, ayrıca ilgililerin özlük ve sosyal hakları ile ilgili olarak yapılması gereken kanuni işlemlerin ilgili kamu kurum ve kuruluşlar tarafından eksiksiz yerine getirildiği belirtilerek;
Soma kazazedeleri için kamu kurum ve kuruluşlarınca herhangi bir yardım kampanyası düzenlenmesine ihtiyaç bulunmadığı ifade edilmiştir.
ilgili yazı tüm resmi kurumlara dağıtılmıştır internette de pek çok detay bulabilirsiniz.
Öncelikle haklısınız. Ancak durum şu;
Biz yetim kalan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak baabında kendi okulumuzda düşündük böyle bir organizasyonu. Ayrıca konser yardım gecesi tadında olacak zaten....