daha 6 günlük üyesin.
bu scriptleri koomple aldık sadece 10 adet satıs yapılacak diye bu nedir arkadasım o zaman bende bu scriptleri 20 liradan satısa sunuyırum bu script satısı konusunu takip et et işim bitti.
www.hazirsiteniz.com bakınız..
buradaki scriptleri 20 liradan satısa sunacagım madem satış serbest... daha ne oldugunu bilip bilmeden edebiyat yapmışsın..
dunki üyeyim bugunki üyeyim bu seni alakadar etmez eger 20den satıosan bundan banane istersen git beleş dağıt ben seni tanımıyorum muhatabım deilsin sen git scripti satan gelsin benden keş para aldıysa sitesinde acık eyan ettiyse gelip burda ahkem kesemezsin burası serbest bir platformdur diğer forumlarda nickim aynıdır r10 5 10 yıllık üyesisin die gelip burda kafa tutamazsın konumdan cık git beleş dağıt ben satıyorum arkadaşım oke istersen git mahkeme orda başvur hakkın varsa hakkını fazlasıyla verecem ama seninle alakası olmayan bir şeye gelip boş boş konuşma benim ekmeğimle oynama SATIŞ VE TUM HAKLARI BENDEDiR TAMAMEN AÇIK KAYNAK KODLUDUR SEN Kimsin tanımıyorum etmiyorum seni ne gelip konularımda boş boş atıyorsun seni report ettim admin yokmu kardeşim forumda nedir bu her konumda bulunuyorsun ?????????? yok yasakmış yok bilmem ne sen neyin kafasındasın çekil get su konumdan
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:03:27 -->-> Daha önceki mesaj 17:57:36 --
NOT: yav sen kimsin ne diosun neyin pesindesin isterseniz 1 kişi alın isterseniz 1000 kişi alın bananeeeeeeeeeeee arkadaş benim yazılımlarım elimde isteyen alır açık beyan kodlu veriyorum konumdan cık git kralına söyle hakkın varsa cık ispatla veya hakkı olan varsa çıkıp ispatlasın AMENNAA ne diosun benden alan adamda aynı şekilde hakkım olmicak aldı parasını verdi olay biter anladınmı????