elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz neyi yasaklıyorsunuz neden yasaklanıyor ?? çaldıkmı cırptıkmı malımızıdamı satmayalım hak idda eden kimse çıksın karşıma ben savunmamı yaparım gelip konuyu mahf etmeyin bakın işinize asıl ben sizi report ediyorum her konumda gelip karalama yazmayı bırakın gidin ekmekle oynamayın çarpılmayın yukarda allah var bu forum içinde adaletsiz davranan cok yazık yazık KONU GUNCELL YASAGI KOYANDA HAKKINI SAVUNANJDA CIKSIN KARSIMA 0545 504 1300 cebim budur cıkın konuyu baltalamayın yasakmış yok bilmem neymiş ne hakla kardeşim??? neden yasaklanıomus açıklama yapın bana bi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:04:38 -->-> Daha önceki mesaj 15:49:45 --

karan açtığın konu ne bilmiyorum ama sunu bil boş konuşuyorsun bos konuşan adamı sevmem sen satın aldın sanırsam satmama mani olmaya çalışıyorsun ama unutma senin kralında gelse ne ticaretime nede ekmeğime mani olamaz konu günceldir hem perakende hem toptan satışım vardır oke git sen yazılımı yazan kişiyi al gel karşıma ona keş para sayan biriyim babasının hayrına vermedi ve sitesinde yazan yazı aynen BÖYLEDİR: Altinwebpaketleri üzerinden yaklaşık iki yıl boyunca tek tek satışlarımızı gerçekleştirdik. Son dönemlerde yapmış olduğumuz toplu satışların ardından artık bu web sitesi üzerinden tekli ve çoklu satışı gerçekleştirilmeyecektir. Bizim adımıza çeşitli forum sitelerinde açılmış konulara itibar etmeyiniz. Bir adres üzerinden eğer scriptleri tekli veya toplu satışı gerçekleştilen kişi veya kurum biz değililiz ancak scriptleri toplu alan kişilerdir. Scriptlerin açık kaynak kodlu dağıtılmış olması bu süreçten sonra tüm yasal hakları kişinin kendi üzerinedir. iyi oku sonra boş boş konuşmaya devam et oke KANITLI ispatlıdır simdi cık su konularımda git bildiğin yere şikat et biz kimsenin emeğinle oynamıyoruz YAZILIM SAHiBi GELSiN KONUŞSUN BURDA SATIP SONRA ALDIKTAN SONRA SATAMAZSSINIZ VS VS DEMEYE SENIN HAKKIN YOK ANLADINMI YAZILIM SAHiBiNiN Bile yok para saydım ona para anladınmı?__????????????????????????? her konuda zıplama r10 olmaz başka forumlar olur tekte satarım topluda satarım buna engel olamıcagınıda unutma boşta konuşma konularıma gelme arkadaş get kendi işine bak Arkadaşlar bu sahıs boş konuşmaktadır ciddiye almayın aldığı yazılımı tek kendi satacak sanıyor ama boşuna o dşünceyi taşıyor bundan oda emindir..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10:12 -->-> Daha önceki mesaj 16:04:38 --

NOT::::::: ÖZELLİKLE SU YAZILIMI GÖRMEK İSTİYORUM DEMENİZ YETERLi 30DK KURUP YETKi VERiRiM SADECE HTML SABLON SATAN Biri değilim demolar html sablondur yazılımları suncudan almasınlar diye hem kendim hem sattığım insana önce sablon sonra php yazılımları vermekteyim dileyen yetkiliyede team ile pcde orijinal full php dosyası verebilirim YETER Bakın ekmeğimle oynayan kim olursa bende onunla oynarım acık acık konuşayım dileyene fatura keserim %8 ile

daha 6 günlük üyesin.

bu scriptleri koomple aldık sadece 10 adet satıs yapılacak diye bu nedir arkadasım o zaman bende bu scriptleri 20 liradan satısa sunuyırum bu script satısı konusunu takip et et işim bitti.

www.hazirsiteniz.com bakınız..

buradaki scriptleri 20 liradan satısa sunacagım madem satış serbest... daha ne oldugunu bilip bilmeden edebiyat yapmışsın..