@abcgrup;
Emin olun düşüncelerimiz alnımızın üzerinde bir ekrana yansıtılsa bile cinsellik düşünen insanlar mutlaka olacaktır.
Hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama bazı hanzolar güzel bir kız gördümü hayvan gibi bakmalarının yanı sıra -kesintisiz 2 dk'lık bakışları var ya onlardan bahsediyorum- bir de "vay vay vay,hey maşallah" diye sesli sesli bağırıyorlar.
Ortaokulda bu gibi tiplerden biraz tırsardım açıkçası.Artık gram korku yok içimde bunlara karşı.Beş para etmez zaten ciğerleri.İnsan bu hayatta istediklerini elde edemeyip düşününce bu hayatın ne kadar boş olduğunu anlıyor hocam.Önceden ölümden korkardım ölürsek gideceğiz falan diye hakkım elimden alınacak diye şimdi diyorum ölüpte şu yalan dünyadan kurtulayım.Korktuğum ne diye soracak olursanız sevdiklerimi kaybetmek ve öbür tarafta yaratıcıma ne hesap vereceğim.
Mutlu olamamak motivasyon kaybettiriyor ve bu da bir çok şeyden insanı soğutuyor.Ortaokulda dinle aram bu kadar kötü değildi.Yine iyi kötü eğleniyorduk.Bu yaz sisteme istediğini verip hem kendim için hem ailem için iyi bir hayat yaşayabilmek adına bir şeyler yapmaya çalışacağım.
Bir tanede yedek yol çiziyorum.İlk hedefimi gerçekleştiremezsem bitirmek için
Kalın sağlıcakla hocam

İyi konuştuk valla