AfMeSu arkadaşımız burada çoook iyimser davranmış hatta o kadar iyimser davranmış ki muhtemelen bir kaç gün sonra bu yazıyı okusa içinde bulunduğumuz şu zamanda " ticaret iyimserlik ve duygusallık veya karşılıklı güven ile yapılmadığını " muhtemelen kendisi'de anlayacak. evet ben ticaretimi iyimserlik, duygusallık, karşılıklı güven ile yapıyorum diyebilirsiniz ancak şu zamanda ticareti ÇAKALLIKLA yapanlara, Ticarette KURT olanlara yapanlara bu kadar koyunumsu iyimserlik göstermekte çok fazla.
bak çakal alıcı parayı geri çekmiş. kurtluk yapıp hem paraya hem domaine çökecekken alan adları duruma müdahil olarak birini kurtarmış ve BU OLAYDA BURADAN OKUDUĞUM KADARI İLE olayda hiç SUÇU olmayan SATICIYA baya aracı firma Gider yapıyor ! mahkemeye verecem vs vs. burada mahkemeye verilecek " nitelikli dolandırıcılık suçundan " veya varsa satış sözleşmesine uymamaktan doğan mağduriyetten dolayı ALICIYA dava açılabilir. Satıcı Arkadaşta şayet yardım etmek isterse Davaya Şahit olabilir. Ancak Satıcı Arkadaşı dava açmak ile Tehdit etmek veya Dava açmak ile gözünü korkutmak hiç bir aracı kurumun haddi olamaz ve olmamalıdır.
Sözün Özü ; Burada Herkes Yangından Mal kaçırma derdine düşmüş.
Alıcı Sahtekarlık yapmış , Yangını Yakmış. Aracı firma can havli ile kimden bu yangının giderini telafi edebilirim diyerek SATICIYA yönelmiş. Satıcıda Sattım Gitti 450'ye ben bu domaini kime satacam diyerek aldığı parayı vermeme derdine düşmüş.
Şimdi Sözün Özü Kısmında Geçen Tüm Bu Senaryo'da kimse kimseye iyimserlikle yaklaşmıyorken Bir Yorumcunun özellikle domain konusunda kendisinin yazdıkları genç arkadaşlar tarafından okunan takip edilen bir Arkadaşımın ÇOOOOOK iyimser davranması olsa olsa Türk Filmlerine Konu olur ve bu ne pehiz bu ne lahana turşusu diyede sorarlar adama...
Kırılan Darılan Olduysa Af OLA ...
------------
Ayrıca Belirtmek isterim'ki. burada bahsi geçen aracı firmada mağdur konumdadır. bu mağduriyetini gidermek için hukuki yollara başvurması en doğal hakkıdır. ancak bazı olaylarda kurumunun prestijini düşünerek hareket etmesi ve kendisine güvenerek aracılı altında ürün sergileyen Domain Satıcısı arkadaşlarıda hiç sebepsiz yere mağduriyete ortak etmemelidir.
( Alıcı Arkadaşın ne kadar doğru söylediğini bilmiyoruz. sadece yazılan kadarını okuyoruz. )
Keşke Aracı kurumda gelip Arkadaş Sizin bilmedikleriniz var diyerek burada durumu özetleyerek bizi bilgilendirmiş olsa'da bizde bilim kurgu ütopyasında yorumlarda bulunmasak.