Aracı firma bunun önlemini almalı mıydı.? Kesinlikle almalıydı. Ama tüm önlemleri baştan alabilsek zaten hatasız işler çıkartırız.. Zamanla, düşe kalka, yaşayarak görüyoruz bazı sıkıntıları ki bu nasıl bir insan için doğalsa, bir firma için doğaldır. Hatadan insanlar ölüyor...
Uğur Hocam
lütfen yanlış anlama,
Firma'yı Kişiselleştirmeyelim!
Bardağın dolu tarafını empati yaparak bir insan için soylersiniz onun bulunduğu durumu anlamak için halbuki burda bahsi geçen firmadır.
Kurtardığı domain satıcının domaini midir yoksa artık AA nın domaini midir burada bu sorunun cevabı verilmelidir.
Cevap, Satıcının dahi olsa!
Sözleşmede geçmedikten sonra hiç bir bağlayıcı yükümlülüğü yoktur!
İyi niyet çerçevesinde basitçe çözülebilecek Satıcı ile AA arasındaki bu sıkıntı biraz sert bir yazışma yüzünden sıkıntı doğurmuştur.
AA'nın Saygı konusunda çalışanlarını eğitmesi gerektiğinin göstergesidir, Bu saygı dersini Satıcı hakksız dahi
çıksa! İyi bir avukatla, Bu dersi Firma mahkemede tazminatla öğrenebilir.
Ben AA olsam ne yapardım diye düşünüyorum "domaini satıcıya ben de vermek isterdim. Çünkü ben satıcının domainini korumuşum. Ben satıcının domainini neden satın alayım.?
Firma, sadece kanun önünde tüzel kişiliktir, gerçel kişilik değildir. AA olamazsınız! AA firması olabilirsiniz, Lütfen kişiselleştirmeden düşünün.