Pay pal ödeme sistemini kullanarak alan adı satışına aracılık yapıyorsanız, oluşabilecek sorunlarda da garantörlüğün gerektirdiği davranışı sergileyebilmeniz gerekir. Yani alıcı başkasının kredi kartı ile alışveriş yapabilir, türlü dolandırıcılıklar da olabilir. Ancak satıcı domaini teslim etmiş ve kendisine de parayı aktarmışsınız. Sonradan dönüp kendisi ile ilgili bütün sorumlulukları yerine getiren bir satıcıdan ücreti geri isteyeceğinize, satış sisteminin açıklarını kapatarak daha güvenli bir domain alış satış platformunu oluşturacak alt yapıyı hazırlamanız daha doğru bir hareket tarzı olurdu. Burada alıcıyı elbette mahkemeye vermeniz gerekir. Ancak satıcı domaini satmış, parasını almış. Alanadlari.com hizmetini tamamlamış ve kendi satış komisyonunu da almış, bu saatten sonra satıcı ile ilgili bütün işlemlerin tamamlanmış olması dolayısı ile satıcıdan hiçbir talepte bulunulmaması gerekirdi. Ancak yine de iş işten geçmiş değil. Burada kullanıcılara yanıt verilmesi kimseyi küçültmez. Büyük firmalar için asıl ve birinci öncelik "Kar maksimizasyonu" değil, "Müşteri Memnuniyeti" olmalıdır. Sonuç olarak buradan ya da farklı bir iletişim kanalı ile satıcıdan özür dilenmesi ve alıcı aleyhine sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeni ile dava açılması gerektiğini düşünüyorum. Bunun yanında alanadlari.com sistemini kullanıyorum ve bırakmayı da düşünmüyorum. Türkiye'de bu tür girişimcilerin önünün açılması ve desteklenmesi gerekiyor. Bu gün yapılan küçük bir hatadan dolayı, domain sektörüne büyük ivme kazandıran bu ekibin silinip atılması söz konusu olamaz. Hata yapabilirler, hatasız çalışma hayaldir. Önemli olan hatanın telafi edilmesi ve buna benzer sorunlara bir daha sebebiyet verilmemesidir. Saygılarımla.