Stefan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok dikkatimi çekti konu böyle bir şey ilk defa görüyorum.
hocam aslında uzun dönemdir adsense ve bu hileler konusnda araştırıyorum.

kötü ve şaşırtıcı sonuçlar elde ettim.
Bazı firmaların sitelerinde yayınlanan adsense reklamları dahil yerleşim,tıklama hilesi, cinsel yazı içerik vb gibi içerikler barındırmasına ve şikayetlere rağmen adsense in işlem yapmadığı oluyor.
forumda bu konu daha önceden açılmış
birde şunu düşünüyorum yayıncı ve reklam veren yan yana gelip ben bu reklam için bu kadar ödedim sen ne kadar aldın bunu yayınladğında şeklinde sorgulama söz konusu olmadığından aracılar her sektörde olduğu gibi çok kazanıyor. Oysa bumu adalettir veya doğruluktur tartmak gerek. Her webmaster ın bir hedefi, emek harcaması, giderleri ve buna bağlı fayda getirisi söz konusu. Biri geliyor ve pastanın kendisini alıp kabını size bırakıyor :/

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:01:05 -->-> Daha önceki mesaj 11:56:59 --

AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha ne hakaret edicen ki? Cepteki parayı alıyorsun hile ile? çal çal... ben de oturmuş sana yanlışın anlatıyorum... içinize işlemiş, niye uğraşıyorsam ben.... devam...

Mobil olarak paylaştım...
hocam ülkede ticari açık söz konusu.
Dış firmalarla dolar kurundan çalışıyoruz tr reklam verenleri yok

Sorun etmeyin bu kadar bunu inanın isim vermeyeceğim ne siteler gördüm budamı yapar denicek kadar.hemde adsense ile.ben çalayım siz oynayın hocam. sonrasında kelimesi 40 krş a google a reklam verin tek gösterime

Siz verinde ben google ile çalışmıyorum sorun etmeyin yinede