İşte sizin gibi hakaret içeren kelimeler kullanmadık en azından. Saygılar lafına mı takıldınız oysa masumca bir kelimeydi. İşi veren verdi alan aldı. konum ve amacım ve reklam yayıncı şirketimde sitelerimde sizi alakadar etmiyor. Bu dünyada bir tek siz reklam vermiyor ve siz yayınlamıyorsunuz. Etrafınıza bakın birde ne dev siteler var bu olayları gerçekleştiren. sizinlede daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Konu tıklama başı ücret ise biz kişiyi yönlendiricez amaca yinede hizmet var. gösterim bazlı çalışmıyoruz. Güzelce bu yanlıştır deseydiniz şiir yazmazdım.aslında roman yazasım var .Siz bu lanet sistemde sesinizi alt kesime çıkartmaya devam edin. 10 reklam için 20 ödeyin firmaya.firmada reklam yayıncısına 5 versin.sonra hak hukuk adaletten bahsedin. Madem bu sisteme bu yollara karşısınız r10 da yayıncı kuruluş için grup toplayın yayıncı ve reklam veren. sitenizi wikipedia gibi kar amacı gütmeyen şekilde açın.o zaman gelin bana bu şekilde konuşun.
Daha ne hakaret edicen ki? Cepteki parayı alıyorsun hile ile? çal çal...

ben de oturmuş sana yanlışın anlatıyorum... içinize işlemiş, niye uğraşıyorsam ben.... devam...
Mobil olarak paylaştım...