valla kusura bakma ama 1 kişiye faydam dokunursa eyvallah der geçerim ben.
İlk defa bu tür konular açmıyorum, sizin gibide bilgilerimi kabuguma saklayacak halim yok.
Altına devamı gelecek dedim,backlink çeşitleri 10larca var, sadece bu linkten ibaret degil.
Kardeş bak sen eskiyim diyosun ben bu işlere 97de başladım, anakonunda bomboş bir içerik var ve varsayımlarla olmaz bu işler. Bir çok kişi google backlinki bitirecek dedi bittimi? bitmez bitiremez hayat bile referansa dayalıdır bunda hemfikiriz doğrumudur?
Sonrasında ise diyosunki webmasterin bir sitesi olmaz? neye göre olmaz neden sebep nedir? o dediğin asıl eskidendi şimdi markalaşmaya gidiceksin tek siteye emek vericeksin özeneceksin yoksa hırsa gelip evdeki bulgurdan olursun ekibin yoksa ciddi bir iş gücü harcaman lazım buda birkişinin pro olmayan bir kişinin yapamayacağı bişeydir.
Sonrasında alexa 100de olan site demişsin burasıyla ilgileniyorum demişin güzel ilgilen peki bu sitenin reklamları yokmudur sağda solda? ve marka bir site değilmidir? bunların seosu en kolay olan seodur, arkadaşlar büyük firmaların seo işlerine bakan kişiler sizden daha rahat ediyolar emin olabilirsiniz. Küçüklerin kendini kanıtlayıp sıralama alabilmesi için çok çalışması gerekmektedir.
Ayrıca footer değil her link zararlı eğer sen manipule etmeyi bilmiyorsan arkadaşların dedikleri gibi bu senin suçun kızma alınma ama bilgiliyim diye konu açıyorsun elbette bilgin deneyimin vardır saygı duyarım ben kaç senelik üyeyim senin webmasterlik hayatın kadar sırf bu işlerle uğraşıyorum çıkıpta sen gibi konu açıp kendimi yormam bu kadar pro biri kendini burda yıpratmaz kusura bakma samimi bulmuyorum bu konuda.
iyi çalışmalar.