Öncelikle dinders'e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim.
Bir kaç açıklama getirmek istiyorum arkadaşların yorumları üzerine

DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesap bilgilerini istiyor. Sakatlık çıkar bence...
Hesap bilgilerini +1 de istemiyoruz hocam sadece paylaşımda bulunmak isterseniz o bilgileri tanımlanız gerekiyor.

SanalSunucunuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
webhox'u güvenli buluyorum. şahsen komşum olur kendileri. güzel iş çıkartmışlar. tebrikler.
Teşekkür ederiz hocam. İzmir ofisimizde @webhox nickli ortağım bulunmakta bir gün bekleriz çay içmeye.

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
addmefast dururken bu tip sitelere bilgi girmek anlamsız kalır. ek olarak eğer sitenize organik olarak gelip kendi gönlü ile plus veren olursa organik ve doğal olur . burada %0 doğal yani. sürekli aynı ip üzerinden açılan iframeler ile begeni plus like vs. alacaksınız yani zerre kadar faydası olmayacağı gibi zamanınızı da boşa heba edecek. burada tek kazanç bu siteleri yönetenleri kredi satışıdır. kullanan kişinin maddi manevi bir kazancı yoktur.
Bu sistem otomatik beğeni sağlamıyor hocam üye olup +1'i üyeler kendileri tek tek veriyor. Paylaşımlarda ise her üyeye proxy tanımlanıyor ve sadece o proxy o üyeye özel oluyor yani bu durumda paylaşımlar %100 doğal halde oluyor. Bir diğer konu kredi satışı v.s. yapmıyorum orijinal konumda da bakarsanız ücret sadece proxy için alınmaktadır.