OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın amacım kendimi burada övmek değil.

Bu bahsettiğim sitelerin seo danışmanları bu siteler için ayda sadece backlinkler için 100 bin dolar civarında para harcayan insanlar.

Burda kimseye hava atmak gibi bir niyetim yok, birşey biliyorsanız gider konu açarsınız yok bilmiyorsanız gelip benim konumu baltalamınıza gerek yok, bir seo sitesi açıp pekala bu yazıları orada yazabilirdim, burada herkes faydalansın diye birşeyler yazıyorum, sizin gibi sürüyle adamla tartıştım bu forumda bugüne kadar.

Bu konumu bi yere not edin 3-4 ay sonra r10 daki backlink konuları nereye çıkacak görürsünüz.
Dostum ben senin bu yaptigini 5 yildir yapiyorum ama hala diyorum k isektore gore degisiyor. Buradaki insanlari kucumsuyorsun, 400k hiti tek basina yapip 5 yildir devam ettiren adam biliyorum ben. 5 yildir sorun yasamiyorsa footer link olmemis demektir.

Senin bu sonuca varmani da anliyorum cunku ceza alanlarin hepsi footer link alanlar. Bu yargiya zamaninda ben de kapilmistim ama olay o sekilde degil. Millete dedigimi anlayacaksiniz ileride diyecegine biraz da sen insanlari anlamay calis.