Meryemce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Misal 10.000 $ lık domain sattım alanadları üzerinden. Paramı aldım ve ihtiyacım olduğu için harcadım. Sonra alanadları parayı geri ver, biz dolandırıldık, domainini geri verelim dediler. Ne yapacağım?

Güvenlik sorununu çözememiş bir firma, risk almayı biliyorsa, sonucuna da katlanacak.

Sen kaldırmayı düşünme. O firma ne kaybettiğini çok iyi biliyor.
Hocam eklemediğiniz bir şey var size iftira atacaklar "***********" diyecekler. Asıl mesele bu bence

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak işte sen sormuşsun yine sen cevabını vermişsin. Buradaki kullanıcıların umrunda olduğunu sanmıyorum, sadece buradakilerde değil, hani bazı esnaflar vardır müşteriyi it yerine koyarlar biri gider diğeri gelir zihniyeti hakimdir. Bir taraftanda üyeliği var ama burada takılmıyor epeydir, herhalde burada takılıp bizleri muhatap almak istemiyor bir nevi büyüklük göstergesi bence.
Hani bazı esnaflar vardır müşteriyi it yerine koyarlar biri gider diğeri gelir zihniyeti hakimdir.

Hocam anlattığınız bu esnaf tipi var ya benim en sevmediğim esnaf tipi. Adama iyi akşamlar diyorum odun gibi suratıma bakıyor. Adam satışı yaptıktan sonra umurunda olmuyoruz. O an dükkanını yakasım geliyor.