swm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla 500dolarlık reklama dair 350tlye anlaştık.

Yeni domainimizi onaya gönderdi ve aradan 5-10dk geçtikten sonra onaylandığını söyleyerek ödeme talep etti.Onaylanmasının ardından ödeme olarak anlaşmıştık.Bu konuda yanılıyor olabilirim yeni domainler bu kadar kısa sürede onaylanmıyor diye biliyorum.

Ardından bir başkasının banka hesap bilgilerini verdi,kendisinin banka hesap bilgilerine ödeme yapabileceğimi,kendi hesap bilgilerini iletmesi halinde eft yapabileceğimi belirttim.Fakat kendi hesap bilgilerine ulaşamadığını söyleyerek daha sonrasındada skypeden ve telden kendisine ulaşıp hesap bilgilerini istesekte kendi hesap bilgilerini veremedi.

Arkadaşa dair bir yargıda bulunmak istemesemde yaşadığımız sorundan dolayı alışveriş yaparken dikkatli olmanızı öneririm.

Bunun nedenleri;
Yeni domaine 5-10dkta onay alması(Bu konuda yanılıyor olabilirim
Farklı bir kişinin banka hesap bilgilerini vermesi
Kendi hesap bilgilerini veremeyişi.
Onaylandığı iddaa ettiği reklamı bu nedenlerden yayınlayamamış olması.

Arkadaş hakkında bir suçlamada bulunmasamda aramızdaki iletişimden bahsetmek istedim ki ileride olası mağduriyetlere belki engel olabilir diye.

Evet Bu arkadışımız biraz ..... yoksunu bir arkadaşımız olduğu için bizim lugatımızda söz ağızdan verilir dışkımızın çıktı yerden velimez...

bu forumda beni bilen bilir yaksalık ben bu forumda 8 seneden beri aktif olmazasamda üyeliğim vardır bir tane şikayet değil bir tane laf dalaşına bile girmiş insan değilim arkadaşın bi probelimi varsa öncelikle skype loglarını buraya atarsa sevinirim eğer kendisi logları atmazsa ben atacağım bakalım ne kadar delikanlı arkadaşımız.

konuyu öncelikle ben açıklık getireyim kendisi bana aşk parfümü ile ilgi reklam istemiştir bende kendisinie reklam çıkmadığımı söyledim yıllardır arkaş olduğum insanlarıda ask parfumu var gerekseydi onlara çıkardım dedim sonra bana kendisine ait başka bir site verdi buda büyük beden elbiselerin olduğu bir site sonra kendisine reklam açtım anlaşmamız üzere kendisine onay aldıktan sonra parayı alırım kardes dedim ve kendisi garanti bankası olmadığını söyledi bende kendisine gerekirse atmden parayı yatırabileceğini söyledim oda bana tamam dedi ve reklamı açtım ve kendise onay aldığına dair resim attım ve sonra parayı yatırın dedim iş bankası var bende dedi bende tamam kardes bende kendisine bu formdan da tanıdığınız "bir arkadaş" ismindeki arkadaşımızı iş bankası hesap numarasını verdim. kendisi sonra bana sabah reklamı başlattığınızda bende eft yaparım dedi bende kendisine güvenmediğim için çünkü kendisi ile telefonda konuştuğumda isminin ve skype isminin farklı olduğunu gördüm sonra bana yiğenimin skpesi dedi biz böyle yalanları çok gördüğümüz için bir kere yalan konuşan sözünde durmayan insan bundan sonrada sözünde durmaz diye reklamını sildi ve başka arkadaşa reklam açtım. reklam açtığım arkadaşta webloader nickinde arkadaştır...

eğer bu arkadaşın bu konuyla ilgili belge ve logları yani kendini temize çıkartmadığı sürece formdan uzaklaştırılması talep ediyorum. böyle ..... yoksunu arkadaşların bu formda işlerinin olmaması gerektiğini düşünüyorum...