webstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskiden dediğin doğruydu hepimiz bu şekilde yükseliyorduk fakat şimdi tabiri caizse pert oldu footer backlink Büyük hezimetler yaşadım ondan biliyorum
Hocam abartmazsan hala işe yarıyor. Backlink dediğin google sıralamasının can damarıdır. Sitenize güçlendirmek alın. Alırken site adınıza backlink alın site kaliteniz arttığı içinde konularınız otomatik olarak üst sıralarda yer almaya başlayacaktır.
OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen öyle, en büyük hatayı yapıyorlar.Hangi sektörde olursa olsun sadece anasayfa backlink alın.

Bakın örnek vereyim, sitenize google analystic koyun, farzedelim günde sitenize 100 kişi giriyor ve sektörel bir firmasınız.Bu 100 kişiden en az 20 si firma isminizi google da aratarak sitenize gelmiyor da keyword kelimelerden geliyorsa siteniz kısa zamanda sıralamalardan düşer spam backlink yaptığı için.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:53:20 -->-> Daha önceki mesaj 21:51:58 --

kardeşim boş boş konuşup benim konularıma abuk subuk mesajlar yazmayın, çok biliyorsanız gidin kendiniz konu açın.

Ben bu işi 6 yıldır yapıyorum, ve tek işim sadece bu, ek iş olarak yapmıyorum.

Bilmiyorsanız bilene saygı gösterin.

Kime göre, neye göre boş konuşuyorum. Bir konu açtmışsınız Eleştri yada yorum yaptım. Şayet açtığını konu hakkında fikirlere, yorumlara katlanamayacksan AÇMA arkadaşım. Kendi bilgini kendine sakla. Bu güne kadar kimseye burda yada başka bir yerde saygısızca bir yorum yazmadım.
Ben nasıl bir yorum yaparken sizi değil de konunuzu veya mesajınızı hedef alıyorsam sizde aynısı Yapın. Abanmışsınız footer linke, zararını görmüşsünüz gelmiş burda kendi hatanızı herkese Mal ediyorsunuz. Footer ile ayakta duran 100'lerce siteyi gözlerinizin önüne sererim.

Bir oyun yada Film sektöründe Hangi içeriğe tanıtım yazısı alacaksınız ? Kaç tane tanıtım yazısı alman gerekir sıralamaya girmek için biliyor musunu ?

Eminim bilmiyorsun. Çünkü bilsen böyle patavatsız cevaplar vermezsin.