tamam sen bana onu di.
bak yukarıda bu işi 6 yıldır yaptığımı belirttim, bugüne kadar 100 lerce websitesi açtım ve hala açık sürüyle websitem var.
Ben bu konuyla buradaki herkese tecrübelerimi paylaşıyorum, kafadan sallama olayla değil, sen bu tecrübemi ister kullanırsın ister kullanmazsın bu olay sana kalmış.
Ayrıca nasıl bir kanıt istiyorsun ? matt cuts diye dilinize doladığınız adamın bunu söylemesinimi ? o adam bu tür şeyler söylemez, hiçbir zamanda söylemedi.
Ayrıca 50k indexin oldugunda, google botlar dediğin şey alt sayfalardan değil, ana sayfadan başlar siteni taramaya.
akıl yaşta değil baştadır. şunu diyiyim .
sonra şunu sorayım : neye göre kime göre böyle söylüyorsunuz ? seo kategorisine genelde bakıyorum hep saçma sapan şeyler yazılıyor bir şey diyorsanız kanıt sunun sonra millete kötü örnek olmayın.
sizin dediğiniz mantık misal pr 4 50 k indexli bir site düşünün ve bundan link aldığınız pr 4 50 k link yapar + 50 k sayfaya giren google botları sitenizi görür ama siz bunun yerine sade ana sayfadan 1 link ve sade 1 google bot gelmesini savunuyorsanız bir şeyler sunmak zorundasınız gelip kısa kesiyorum şöyle yapın diyorsunuz sonra hiç bir şeyden anlamayan arkadaşlar dinleyip hata yapıyor.