merhabalar
uzmanbilisim.com.tr adı siteden şikayetciyim nerden başlayacagımı bilemiyorum o kadar çok sıkıntılı bir yer çıktı ki ama hata bende google da şikayet konularına bakmadan vds satın aldıgım için sürekli kopmalar vds 2 pkaetini kullanıyorum sanki 2 gb ram yokta 512 mb RAM varmış gibi panelden reset atmaya korkuyorum reset atınca 45 dk. ortalama sürüyor makinenin açılması
ss lerle konuyu derinlemesine inceleyelim
Panelden reset atmak isteyince sürekli aynı sorun defalarca kendilerine söyledim ben bıktım usandım utandım artık resmen ya
48 saattir vds kapalı ne telefona cevap veren var nede skype nede ticket şimdi hafta sonu diye olabilir diyen olucak diger ss de görürsünüz
bugüne kadar açtıgım ticketlar bakarsanız kendiniz görürsünüz sürekli aynı sorun bitmek tükenmek bilmiyor
istedigim nedir dün paypal üzerinden haziran ayının ödemesini yaptım ama vds 2 gündür kullanılamıyor 2 aydır idare ettim kaç gün kapalı kaldıgını ben bile bilmiyorum yemin ediyorum bu ayı hiç kullanmadım ücretimin bana geri iade yapılmasını istiyorum gidip farklı bu işi gerçekten yapan firmalardan satın alıcam böyle rezillik ben görmedim hayatımda saçmalık
++ edit
bu konu okurken bu firma için diger açılan şikayet konularınında göz önünde bulundurulmasını umuyorum